+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oudkarspel.
Laad meer vacatures

Operator productie Oudkarspel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.200 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij degene die alles onder controle heeft en heb je graag de touwtjes in handen? Daarbij heb jij ook nog eens passie voor eten? Dan hebben wij de job voor jou! Bij GoodLife Foods, één van de grootste Europese leveranciers in diepvries-snacks, zijn wij op zoek naar een fulltime Productie Operator die een enthousiast en ambitieus team komt versterken. Wat ga je doen? Als operator speel jij een grote rol in het produceren van verschillende snacks. Jij bent dé persoon achter de machines. Vol enthousiasme begint jouw dag, je trekt je werkoutfit aan en zet nog even je haarnetje goed recht. Klaar om te starten! Vandaag ben jij verantwoordelijk voor het bereiden van de krokketen. Met volle overgave zorg jij er over dat deze kroketten de meest verrukkelijkste kroketten zijn die je ooit hebt geproefd! Je zorgt voor de juiste instellingen, afstellingen en kwaliteit en indien noodzakelijk stuur je bij. Met als doel de recepturen op een correcte wijze worden verwerkt. Je houdt dit hele proces goed in de gaten en behoud je controle op je heerlijke eindproduct. Denk hierbij aan het uiterlijk, gewicht en de aantallen. Die registreer je vervolgens netjes via het werkhandboek. Een zeer afwisselende baan dus! Tijd voor een welverdiende pauze? Absoluut! En raad eens? Voor slechts 1 euro kun je genieten van een smakelijke traktatie die speciaal voor jou klaarstaat op het buffet menu. Wat maakt het werken voor GoodLife Foods zo leuk? Je komt te werken in een team met voornamelijk ‘Foodies’ die altijd op zoek zijn naar de fantastische smaken gecombineerd met snacks van top kwaliteit. GLF staat altijd open voor jouw talenten, die graag willen bijdragen aan dit snelgroeiende bedrijf.

Wij bieden:

💰 Salaris tussen €2700 - €3200 bruto per maand (afhankelijk van werkervaring) 💸 Interessante toeslagen: - Van 00:00 – 06:00: 135% - Van 18:00 – 00:00: 133% 📅 Werkdagen van maandag t/m vrijdag Je zult werken in twee verschillende ploegen;
- Week 1: starttijd 5:00 uur tot 14:00 uur - Week 2: starttijd 14:00 uur tot 23:00 uur 🚂 Een goede reiskostenregeling afhankelijk van het aantal kilometers woon-werkverkeer 🍔 Een heerlijke lunch voor maar 1 euro! 🏫 Voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Wij vragen:

😀 18 jaar en ouder 📜 Enthousiasme is belangrijker dan een papiertje! 🍩 Affiniteit en werkervaring in de Foodindustrie is een pré 🏘️ Woonachtig in de omgeving van Oudkarspel (nabij Alkmaar) en/of in bezit van eigen vervoer 💯 Het volgen van een HACCP cursus welke binnen 4 weken behaald moet worden 👌 Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal Maakt GOOD FOOD jou ook Happy? Enthousiast geworden van de vacature? Solliciteer dan snel via de button of stuur een Whatsapp bericht en wie weet werk jij binnenkort ook bij dit mooie bedrijf!

Waar ga je werken:

Goodlife is een van de grote producenten in Nederland van diepvries-snacks. Naast croquetten en bitterballen maken ze b.v. ook heerlijke bamischijven. Goodlife produceert natuurlijk de bekende rund- en kalfs-vlees croquetten, maar ook een breed scala aan andere recepturen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in