+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oudkarspel.

Meewerkend voorman productie Oudkarspel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 24 p/u

Vacature in het kort

In deze functie leid je een team dat heerlijke snacks maakt en verpakt voor mensen over de hele wereld. Je werkt in een grote fabriek en zorgt dat alles goed loopt. Je komt te werken in een leuk team en helpt mee met het bedenken van manieren om het werk nog beter te doen. Je werkt soms vroeg en soms laat, en als je in de avond werkt, krijg je extra geld. Dit is een kans om te groeien in je werk en misschien zelfs vast in dienst te komen bij het bedrijf. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als meewerkend voorman op de afdeling stuur jij een groep aan van 8 collega's. Je staat midden tussen je team en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Met jouw ervaring weet je kleine problemen snel op te lossen en motiveer jij je collega's. Verder denk je mee over mogelijke verbeteringen en procesoptimalisatie. Andere taken omvatten het oplossen van storingen, het bewaken van de veiligheid, kwaliteit en hygiëne en het signaleren van afwijkingen en rapporteren aan de teamleider.

Met jouw team zijn jullie gepaneerde snacks aan het maken en verpakken die verstuurd worden over de hele wereld. Dit gebeurt aan verschillende lijnen. Je werkt in 2 ploegen. De vroege dienst is van 5.00 tot 14.00 uur. De late dienst is van 14.00 tot 23.00. Wanneer jij tussen 18.00 en 00.00 uur werkt krijg je toeslag waardoor je bijna 24 euro per uur verdient! 


Wat wij bieden
  • Goed salaris conform CAO gemaksvoeding
  • Informele werksfeer
  • Reiskosten vanaf 10 km
  • Overname door het bedrijf na uitzendtermijn
  • Ontwikkelmogelijkheden
Wat wij vragen
  • Je vindt het geen probleem om in een, ietwat, koele omgeving te werken
  • Je hebt affiniteit met food
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
Over het bedrijf

Dit bedrijf is een groot productiebedrijf die verschillende snacks produceert. Deze werkgever is altijd op zoek naar innovatieve ideeën, waarbij ze altijd werken met pure en natuurlijke ingrediënten. Eten is hun passie en daar zijn ze trots op en delen dit graag met de wereld. 

Ze creëren graag een leuke en positieve omgeving die doorwerkt in de producten die ze maken, de manier waarop ze werken en de manier waarop ze met elkaar omgaan. De planeet een betere plek achterlaten voor toekomstige generaties is de kern van hun overtuiging.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in