+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Inpakker Oudkarspel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,79 p/u

Vacature in het kort

Hou je van snacks en wil je werken met de lekkerste bitterballen en kroketten? Bij GoodLife Foods kan je aan de slag als inpakker. Je zorgt ervoor dat deze lekkernijen klaar zijn voor transport. Het werk is belangrijk en je krijgt de kans om te groeien binnen het bedrijf. Je werkt in twee ploegen, met toeslagen voor avond- en nachturen. Ook is er een goede reiskostenregeling en kan je elke dag lunchen voor maar 1 euro. Een smakelijke baan met veel kansen! Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je kunt genieten van overheerlijke snacks terwijl je werkt? Zoek dan niet verder! GoodLife Foods, de producent van de lekkerste bitterballen, kaassoufflés en kroketten, heeft jou nodig als inpakker! Wij zijn op zoek naar enthousiaste parttime/fulltime inpakkers (32-40) Snacks zijn kenmerkend aan Nederland en daarmee zeker een onmisbaar product. Denk aan die bittergarnituur op een terrasje met vrienden of familie, een bitterbal bij de vrijdagmiddagborrel of dat broodje kroket met de kids na een drukke werkweek! Voor iedereen is er wel een reden om zo nu en dan te kiezen voor een snack. Hoe leuk is het om deze producten zelf klaar te maken voor transport? We vertellen je er graag wat meer over! Wat ga je doen? Als inpakker bij GoodLife Foods speel jij een cruciale rol in het productieproces. Je zorgt ervoor dat onze heerlijke snacks met de grootste zorg worden ingepakt. Jouw nauwkeurigheid en secuurheid zijn van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de producten op de juiste manier worden ingepakt. Met jouw fijne motoriek weet je als geen ander hoe je dit voor elkaar krijgt. Wat maakt het werk bij GoodLife Foods leuk? Bij GoodLife Foods staat eigen inbreng voor verbetering, creativiteit en werkplezier hoog in het vaandel. Je zult merken dat je goed wordt opgevangen en je de kneepjes van het vak snel door zult krijgen d.m.v. begeleiding vanuit jouw enthousiaste collega’s. GoodLife is een groeiende organisatie die kijkt naar jouw kwaliteiten en probeert deze zo efficiënt mogelijk te benutten. Je bent hier de regisseur van je eigen loopbaan omdat er veel ruimte is voor groei. Daarnaast biedt GoodLife Foods de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen tot bijvoorbeeld Operator.

Wij bieden:

💰Een startsalaris van €14,79 bruto per uur ⏰ Een fulltime functie voor een langere periode met kans op een vast contract 📅Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag in twee ploegen: • week 1: 07:00 tot 15:30 uur • week 2: 15:30 tot 00:00 uur Interessante toeslagen bovenop het bruto uurloon: • tussen 18:00 en 00:00 uur verdien je €19,67 bruto per uur (33% toeslag) • tussen 00:00 en 06:00 uur verdien je €19,97 bruto per uur (35% toeslag) 🚗Een goede reiskostenregeling 🥪Een dagelijkse lunch voor slechts 1 euro! 🚀Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Het bedrijf biedt volop kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar andere functies.

Wij vragen:

😀18 jaar of ouder 📦Ervaring als inpakker in een productieomgeving is een pre 👍Proactief en kwaliteitsgericht ⏰Bereidt om in een tweeploegendienst te werken 🍔Affiniteit met de branche en zijn producten 📝Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal Ben jij klaar om je tanden te zetten in deze smakelijke uitdaging? Solliciteer dan nu als inpakker bij GoodLife Foods en maak deel uit van het gemotiveerde team! Vragen? Stuur een WhatsApp bericht en wie weet werk je binnenkort ook bij dit mooie bedrijf!

Waar ga je werken:

Goodlife Foods is een van de grootste Europese leveranciers in diepvries-snacks. Het bedrijf heeft acht vestigingen en zijn actief in onder meer Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Zij staan bekend om kwalitatieve en innovatieve producten, zonder concessies te doen op smaak.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in