+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Overdinkel.

Allround Horeca medewerker Overdinkel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een allround horeca medewerker voor de Brasserie binnen een tuincentrum. De winkel heeft een grootte van 25 duizend vierkante meter en is gevestigd aan de Duitse grens, waardoor een groot deel van de winkelbezoekers Duits spreken. Je werkdagen zijn bespreekbaar met minstens één dag in het weekend. Daarbij zijn de werktijden gelijk aan de openingstijden van het tuincentrum. Het voordeel is dat je dus elke avond vrij bent! De Brasserie wordt gerund door een team van ongeveer 20 medewerkers. Het restaurant telt 300 zitplaatsen binnen en ongeveer 100 zitplaatsen buiten op het terras.

Wij bieden:

Wij bieden: - 32 tot 40 uur in de week en bij fijne samenwerking kans tot vast dienstverband - Een dynamische werkomgeving, waarbij jij ideeën kan inbrengen - Leuke collega’s binnen en buiten de Brasserie, het bedrijf telt in totaal ongeveer 90 medewerkers - Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden

Wij vragen:

Wij vragen van jou: - Bereid minstens 1 weekenddag te werken - Je kunt goed werken in teamverband, je bent collegiaal, gastvrij en representatief - Je bent op de hoogte van alle gestelde HACCP normen - Je spreekt Nederlands en Duits is een pre. - Flexibel en stressbestendig bent.

Waar ga je werken:

Voor onze klant in overdinkel zoeken wij een horecamedewerker. Tijdens je werkdag als allround Horecamedewerker bruis je van energie. Je serveert smaakvolle maaltijden, zorgt ervoor dat de bar er piekfijn uitziet en de bezoekers zich welkom voelen. Je hebt er plezier in om met verschillende mensen om te gaan en zorgt altijd voor een stralende lach op hun gezicht. Enthousiast? Wacht niet langer! Deze rol is je kans om hospitality naar een hoger niveau te tillen. Meld je aan bij Timing en stap binnen in een wereld vol uitdaging en voldoening. We kijken uit naar je sollicitatie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in