+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Spoelkeuken medewerker, Goedhart Panningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 15,32 p/u

Vacatureomschrijving

Sporten en daar ook nog eens betaald voor krijgen! Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Bij Goedhart in Panningen zijn wij op zoek naar een medewerker voor de spoelkeuken. Je spierballen ga je kweken door het schoonmaken van de productiematerialen en het verschuiven van de gigantische machines! Ben je alleen maar aan het poetsen? Nee, zeker niet! Dit is een gevarieerde rol waarin je 2/3 van de tijd ook nog eens bezig bent met werkzaamheden aan de productielijn. Lekker afwisselend dus!

Wat bieden wij jou
  • Mooi salaris van €15,32 per uur!
  • Maak deel uit van een gezellig en betrokken team!
  • Lekker zelfstandig aan de slag! Doe je ding;)
  • Gratis gebak in de pauze! Yummy toch??
  • Lekker actief bezig zijn de hele dag!
Wie ben jij

Jij bent onze spoelkeuken topper als je:

  • Beschikbaar bent van 09:00 uur tot 18:00 uur. (Maandag t/m zondag geopend)
  • De Nederlandse of Engelse taal beheerst.
  • Eigen vervoer tot beschikking hebt.
Wat ga je doen

Bij Goedhart in Panningen ben jij de held die ervoor zorgt dat alle productiematerialen tip top in orde zijn! In een gezellig team ga je alle materialen schoonmaken zodat er daarna weer de lekkerste taarten mee gebakken kunnen worden. Je bent verantwoordelijk voor fysiek zwaardere taken, zoals het verplaatsen van machines en het tillen van bakken om deze grondig te reinigen. #powerrr. Deze functie betreft een duo rol, waarbij je 1/3 van je werkzaamheden in de spoelkeuken uitvoert en 2/3 meedraait aan de productielijn. Aan de productielijn help je mee met het produceren van de lekkerste gebakjes, denk aan die populaire crompouce;) Zo ben je lekker op de been de hele dag en kan jij je ook goed concentreren op je eigen taakje voor een langere tijd. Let's go!

Waar ga je werken

Wil jij deel uitmaken van een super betrokken team? Collega’s die hun passie en kennis aan je overbrengen? Dan is Goedhart Panningen de ideale werkplek voor jou! Als spoelkeuken medewerker maak je namelijk deel uit van dit super hechte bedrijf. En dat is nog niet alles. Bij Goedhart heb je namelijk heel veel doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatie

Begon het te kriebelen bij het lezen van deze vacature? En prikkelt het idee van een schone omgeving jouw zintuigen? Word dan productiemedewerker bij Goedhart Panningen! Twijfels of vragen? Laat ze verdwijnen met een simpel belletje. Plan hier een telefonische afspraak in: .

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in