+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Panningen.

Productiemedewerker assemblage, Panningen Panningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Adecco

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Kom werken in een familiebedrijf dat deuren, ramen en kozijnen maakt. Als productiemedewerker eindassemblage zet je de laatste puntjes op de i. Je monteert onderdelen, stelt ze af en controleert of alles goed is. Geen ervaring nodig, wel technisch inzicht en handigheid. Het bedrijf is gezond en heeft leuke activiteiten via de personeelsvereniging. Je krijgt een kans op een vast contract en kunt online trainingen volgen voor je persoonlijke ontwikkeling. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij de puntjes op de i zetten en deel uitmaken van ons dynamische team?

Werk samen met ruim 50 collega’s aan het assembleren van hoogwaardige deuren, ramen en kozijnen voor de Nederlandse markt. Voel je thuis in een moderne productieomgeving? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als productiemedewerker eindassemblage werk je aan de laatste fase van ons productieproces. Samen met je team monteer je draaidelen, breng je rubbers aan en voer je eindcontroles uit, allemaal met oog voor kwaliteit. Jouw technisch inzicht en handigheid met gereedschap zijn hierbij van onschatbare waarde.

Werkzaamheden:

  • Aanbrengen van rubbers, hang- en sluitwerk.
  • Monteren van draaidelen in de kozijnen.
  • Afstellen van diverse onderdelen.
  • Eindcontrole van het gereed product.

Het gaat om een baan waarbij je bij goed functioneren na verloop van tijd rechtstreeks op contract bij deze opdrachtgever gaat!

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de Nederlandse markt voor de productie van bouw gerelateerde onderdelen. De werksfeer is informeel, en het bedrijf is mooi gezond met een divers aanbod aan werkzaamheden. De personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten, en het bedrijf is goed bereikbaar, met voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Wat vragen wij?

Wij verwelkomen kandidaten met een technische vmbo-opleiding, maar ook met mbo of hoger zijn er volop mogelijkheden in onze productieomgeving. Technisch inzicht en handigheid met gereedschap zijn vereist, ervaring in de branche is een pluspunt maar geen must. Affiniteit met ons product is een mooie bonus!

Word jij onze nieuwe collega?

Wij bieden een fulltime functie (40 uur) in een gezond en vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Dit is een baan met toekomstperspectief. Doe mee en maak deel uit van ons succesverhaal!

Wat bieden wij?

We bieden een fulltime functie (40 uur) in een gezond en gerenommeerd bedrijf waar kwaliteit centraal staat. We bieden goede begeleiding en bij goed functioneren ook toekomstperspectief!

  • Wekelijkse betaling van je salaris,
  • 8,33% vakantietoeslag en 25 verlofdagen (op fulltime basis),
  • Een collectieve zorgverzekering,
  • Persoonlijke ontwikkeling. Gedurende je contract heb je toegang tot de Adecco Academy, een online platform met diverse trainingen en cursussen. 

Heb je interesse?

Reageer dan snel door op de sollicitatiebutton te klikken! heb je nog vragen? neem dan contact met me op, ik kan je nog veel meer vertellen over deze leuke baan! Je kunt me bereiken via mail of bel me even. Marie-Anne Kuijpers Recruitment consultant 0475-390360 / 06-25179604 via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in