+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Heier Papendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Breevaart Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als heier ondersteun je de machinist/heibaas bij het plaatsen van stalen damwanden, heipalen en buizen. Je bouwt de funderingsmachine op- en af en helpt bij het verplaatsen ervan. Je zorgt voor het veilig aanpikken, inhijsen en positioneren van damwanden en palen en verplaatsen van rijschotten. Je werkt in een klein team in Nederland (soms België) aan aansprekende projecten met een duur van enkele weken tot meerdere maanden.

Als heier ondersteun je de machinist/heibaas bij het plaatsen van stalen damwanden, heipalen en buizen. Je bouwt de funderingsmachine op- en af en helpt bij het verplaatsen ervan. Je zorgt voor het veilig aanpikken, inhijsen en positioneren van damwanden en palen en verplaatsen van rijschotten. Je werkt in een klein team in Nederland (soms België) aan aansprekende projecten met een duur van enkele weken tot meerdere maanden.Wanneer je in de praktijk laat zien dat je meer verantwoordelijkheid aan kunt, kun je doorgroeien naar de functie van heibaas.

Onze opdrachtgever is niet zomaar een aannemer, maar een aanpakker van projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Op de werkterreinen van civiel en geotechnisch ontwerp, funderingswerken, civiele betonwerken, waterbouwkundige werken, grondkerende constructies, materieel, beheer en onderhoud hebben we een schat aan kennis en ervaring. Wij zijn met name goed in specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, waterbouwkundige constructies en bijzondere funderingsconstructies.

Wat breng je mee?
Je bent een teamspeler met inzicht en verantwoordelijkheidsgevoel. Je weet wat er nodig is om veilig naar een resultaat te werken. Je hebt een flexibele instelling en pakt graag allerlei werkzaamheden op. Uitdagend fysiek werk in de buitenlucht past helemaal bij jou. Het team kan rekenen op jouw vakmanschap en gemotiveerde werkhouding, zodat de klus veilig en goed wordt afgerond.Verder breng je mee:

  • Aantoonbaar relevante ervaring (minimaal 2 jaar)
  • Bij voorkeur ervaring met las- en brandwerkzaamheden
  • Opleiding/training op gebied van funderingswerk is een pré
  • Communicatieve vaardigheid en passie voor funderingstechniek
  • Vca-certificaat, rijbewijs B, bereid te reizen naar projectlocaties binnen NL
Voldoe je niet (helemaal) aan de functie eisen maar wil je dit vak graag leren? Dan investeren we graag in jouw ontwikkeling met een opleidingstraject bestaande uit opleiding en training ‘on-the-job’. Kies voor het leren van een uniek vak via training op het werk. Onze ervaren heiers helpen je graag bij het leggen van het juiste fundament voor jouw loopbaan.

Wij bieden
Een afwisselende functie voor een echte aanpakker. Onze opdrachtgever is een solide en slagvaardig familiebedrijf met betrokken vakmensen en een informele cultuur. We bieden een plezierige werksfeer en geven ruimte aan het meedenken over nieuwe oplossingen. We bieden een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket én ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse? Bel dan naar Hans op 06-27312297 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wat breng jij als Heier

Wat bieden wij vanuit Breevaart personeel
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in