+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Papendrecht.
Laad meer vacatures

Machinist/operator Silent Piler Papendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Breevaart Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij de operator die onze nieuwe Silent Piler aankan?

Lijkt het jou gaaf om met onze nieuwste machine trillingsvrij damwand aan te brengen? Wij hebben plaats voor meerdere operators en leiden je op tot een veelzijdig specialist op deze machine. Als je hier vrolijk van wordt, lees dan snel verder.

De ‘Silent Piler’Recent hebben wij een derde Silent Piler F301 drukmachine van Giken aangeschaft; een moderne krachtpatser die trillingsvrij damwand drukt en zelfstandig over de damwandplanken ‘loopt’. Deze unieke machine weegt zo’n 15 ton en is zeer compact, zodat er gemakkelijk op minder goed bereikbare plaatsen te werken is. De planken worden aangereikt met een kraan. om deze machine in bedrijf te zien.De functieAls operator
van de Silent Piler ben je niet snel uitgeleerd. Na een gedegen training én inwerkperiode kun je ‘lezen en schrijven’ met deze machine. En dan begint het pas echt. Leren bedienen is één ding, maar veilig en precies damwand aanbrengen is twee.Na een helder start-werkoverleg met de uitvoerder neem jij de verantwoordelijkheid om samen met je collega’s het werk aan te pakken. Je denkt hierbij natuurlijk vooral aan de veiligheid van jezelf en de ander en de juiste opstelling van jouw machine. Tijdens de werkzaamheden heb je continu in de gaten hoe damwand, grond en de machine reageren. Je bedenkt steeds wat de volgende stap in het werk moet zijn of dat je juist een stap terug moet doen voor het juiste eindresultaat.Je bent bereid diverse werkzaamheden rond de Silent Piler op te pakken en helpt uiteraard bij het opbouwen, laden en lossen. Je verzorgt zelf het dagelijkse onderhoud aan de machine en bewaakt dat het materieel dik in orde is.Je werkt in een klein team binnen Nederland aan uiteenlopende projecten met een duur van enkele weken tot meerdere maanden.

Onze opdrachtgever is niet zomaar een aannemer, maar een aanpakker van projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Op de werkterreinen van civiel en geotechnisch ontwerp, funderingswerken, civiele betonwerken, waterbouwkundige werken, grondkerende constructies, materieel, beheer en onderhoud hebben we een schat aan kennis en ervaring. Wij zijn met name goed in specifieke damwandoplossingen, dijkversterkingen, complex betonwerk, waterbouwkundige constructies en bijzondere funderingsconstructies.

Wat breng je mee?Je bent een vrolijke vakman met passie voor funderingstechniek, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, geduld en doorzettingsvermogen. Je houdt gemakkelijk overzicht en denkt vooruit. Je geniet ervan om te improviseren en blijft geduldig bij tegenslag. Fysiek werk met de nieuwste technieken in de buitenlucht past helemaal bij jou.Met jouw enthousiasme werk je gemakkelijk samen en je laat zien een visitekaartje van onze opdrachtgever te zijn.Verder breng je mee:

  • Een door ervaring of opleiding verkregen Mbo werk- & denkniveau
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring met funderingstechniek
  • Leergierigheid; je bent bereid om de training en praktijkstage te volgen
  • VCA of bereid dit certificaat te behalen
  • OpleidingVoldoe je aan het genoemde profiel? Dan investeren we graag in jouw ontwikkeling. Met de juiste motivatie en achtergrond krijg je bij ons de mogelijkheid een speciale training te volgen inclusief een praktijkstage, waarmee jij dé specialist kunt worden voor de Silent Piler.Wij bieden
Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw talent. Onze opdrachtgever is een solide en slagvaardig familiebedrijf met betrokken vakmensen. We hebben een plezierige werksfeer en geven veel aandacht aan veilig werken. Er is ruimte om mee te denken over nieuwe oplossingen. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden én ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse? Neem dan direct even contact via 06-27312297 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wat breng jij als machinist/operator Silent Piler

Wat bieden wij vanuit Breevaart personeel
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in