+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Papendrecht.

Manager Bedrijfsbureau Civiel Papendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kracht Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 8.000 p/m

Vacatureomschrijving

Als Hoofd Bedrijfsbureau ben je commercieel actief en zet je je in voor de verwerving van projecten. Met jouw bestaande netwerk en je inzicht in de civiele markt herken je kansen en weet je hier op in te spelen. In het voortraject werk je nauw samen met de tendermanager om kansen en risico’s in te schatten en projecten binnen te halen. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig tenders aan kunt sturen en hier zowel procesmatig als (technisch) inhoudelijk coördinatie aan kunt geven. Verder ben je bezig met capaciteitsplanning, projectplanning en het sturen op kengetallen. Je kunt vanaf een vroege projectfase kostentechnische inschattingen maken van projecten en hier op sturen. In deze uitdagende en verantwoordelijke functie speel je een belangrijke rol bij het behouden van een gezonde projectvoorraad. Verder sta je dagelijks nauw in contact met de gemotiveerde medewerkers en ben je bezig met het opleiden en aansturen van deze mensen.



Gevraagd

Voor deze functie van Hoofd Bedrijfsbureau zoeken wij een bevlogen en enthousiaste civiel techneut. Je hebt kennis van en een netwerk in de civiele betonbouw en een aantal jaren ervaring in een soortgelijke rol. Je gaat graag uitdagingen aan en krijgt energie van mens én techniek. Als Hoofd Bedrijfsbureau heb je ervaring met het opleiden, aansturen en het creëren van een gezonde en productieve werkomgeving. Je zit vol enthousiasme om deze rol aan te gaan en bent gericht op het behalen van resultaat.



Aanbod

In deze functie krijg je verantwoordelijkheid en daarmee ook vertrouwen om op jouw manier aan de slag te gaan. Nieuwe innovaties en ideeën worden gestimuleerd. In ruil voor deze uitdagende, leuke en verantwoordelijke functie ontvang je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Hierover gaan we met jou in gesprek, afhankelijk van je ervaring komen we samen tot een voorwaardenpakket waar jij vol enthousiasme “Ja!” tegen wilt zeggen.



Bedrijfsomschrijving

Deze aannemer realiseert complexe, integrale civiele (beton)projecten. Als een van de toonaangevende aannemers binnen dit discipline heb je de mogelijkheden en middelen om mooie resultaten te behalen. Ondernemerschap, samenwerking en daadkracht zijn belangrijke kernwaarden voor deze organisatie. Medewerkers ervaren het werken voor deze aannemer als zeer prettig en uitdagend. Bovendien geven ze aan zich gewaardeerd te voelen als werknemer. Daarnaast is deze partij bezig met het inspelen op actuele thema’s als duurzaamheid en is de er aandacht voor innovatie. Deze aannemer mag zich tot de top scharen als het gaat om civiele betonbouw in Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in