+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Papendrecht.
Laad meer vacatures

Tankwagenchauffeur CE - Papendrecht Papendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Allroad arbeidsbemiddeling

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 - € 20 p/u

Vacatureomschrijving

De functie van tankwagenchauffeur bij onze klant is een boeiende en verantwoordelijke rol waarin je verantwoordelijk bent voor het vervoer van verschillende gassen en vloeistoffen van de depots van onze opdrachtgevers naar diverse klanten. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van de functie:

  1. Laden en vervoeren: Op de depots van onze opdrachtgevers laad je verschillende materialen zoals CO2, zuurstof, stikstof of motorbrandstoffen in je tankwagen. Je zorgt ervoor dat deze materialen veilig worden geladen en vervolgens rijd je naar de klanten, waaronder productiefabrieken, industriële bedrijven, ziekenhuizen, laboratoria en andere gespecialiseerde ondernemingen.
  2. Losproces: Bij de klantlocaties voer je het losproces zorgvuldig en veilig uit, waarbij je de benodigde voorzorgsmaatregelen neemt om ervoor te zorgen dat de materialen op de juiste manier worden overgedragen.
  3. Administratie: Het is belangrijk om de administratie voor elke rit nauwkeurig bij te houden. Deze gegevens worden gebruikt voor facturatie aan klanten en voor de uitbetaling van je salaris. Een zorgvuldige administratie is dus essentieel.
  4. Communicatie: Voor een duidelijke en open communicatie is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst, vloeiend in woord en schrift.
  5. Samenwerking: Je werkt nauw samen met de planner op kantoor en met de planners bij de betreffende opdrachtgever. Communicatie en coördinatie zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat de leveringen soepel verlopen.
  6. Opleiding: Voordat je zelfstandig aan de slag gaat, volg je een intensieve trainingsperiode van ongeveer 3-4 weken. Tijdens deze periode leer je alles wat nodig is om de verschillende gassen en vloeistoffen veilig te laden en te lossen, onder begeleiding van een ervaren mentorchauffeur
 
Uiteraard staan hier aantrekkelijke voordelen en arbeidsvoorwaarden tegenover:
 
  • Salaris: Je ontvangt een salaris in overeenstemming met cao schaal E, met aantrekkelijke toeslagen die je salarisniveau kunnen verhogen tot Schaal F-8. Dit houdt effectief een uurloon tussen €15,- en €20,- in, wat zorgt voor een competitieve beloning voor je inspanningen.
  • Uitzicht op vast dienstverband: Er is uitzicht op een vast dienstverband, wat betekent dat je de mogelijkheid hebt om langdurig bij het bedrijf te blijven werken.
  • Moderne vrachtwagens: Je zult werken met moderne en goed onderhouden vrachtwagens, wat niet alleen bijdraagt aan je comfort maar ook aan de betrouwbaarheid van je werk.
  • Veiligheid en kwaliteit: De werkomgeving legt veel nadruk op veiligheid en kwaliteit, wat betekent dat je in een omgeving werkt waarin deze aspecten de hoogste prioriteit hebben.
Hiervoor verwachten wij: 
 
  • Rijbewijs CE: Je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs CE, wat betekent dat je bevoegd bent om een trekker met oplegger te besturen.
  • ADR (B&T) certificaat: Je moet in het bezit zijn van een ADR-certificaat voor basis- en tankvervoer, of je bent bereid dit certificaat te behalen voordat je in dienst treedt. Allroad kan je helpen om dit op onze kosten te halen.
  • Ervaring met trekker/oplegger: Het is belangrijk dat je meerdere jaren ervaring hebt met het besturen van een trekker en oplegger, aangezien dit een essentieel onderdeel is van de functie.
  • Kwaliteitsbewustzijn: Je dient aandacht te hebben voor kwaliteit en nauwkeurigheid in je werk.
  • Topografische kennis: Goede kennis van topografie is van belang om efficiënt routes te kunnen plannen en navigeren.
  • Rekenvaardigheid en technisch inzicht: Je moet over goede rekenvaardigheden en technisch inzicht beschikken om taken zoals het laden en lossen van materialen correct uit te voeren.

Waarom Allroad?

Bij Allroad vinden wij de baan die jij zoekt. Wij ondersteunen jou bij alle stappen in het sollicitatieproces. Hebben we een match gevonden, dan bieden wij jou een unieke werkplek met uitzicht op een vaste aanstelling. Vanuit Allroad krijg je een vast contactpersoon toegewezen, aan wie je al jouw vragen kunt stellen.

Ben jij de topper die we zoeken? Solliciteer direct via onderstaande knop.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in