+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Test & Integratie Engineer Papendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.200 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Hou je van techniek en de zee? Als Test & Integratie Technician werk je aan boord van schepen en zorg je dat alle systemen goed werken. Je test en integreert elektrische, mechanische en IT-systemen. Je lost technische problemen op en helpt met het verbeteren van de techniek aan boord. Je werkt samen in een team en elke dag is anders. Een unieke kans om in een omgeving te werken en je technische vaardigheden te gebruiken. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een technisch talent met een passie voor zeevaart en praktische ervaring? Heb je ervaring met het uitvoeren van tests en ben je op zoek naar een unieke kans om aan boord van schepen te werken? Dan hebben wij de ideale positie voor jou!


Wat ga je doen?

Als Test & Integratie Technician aan boord van schepen ben je de motor achter de technische systemen die het schip draaiende houden.

Jouw dag begint met het uitvoeren van tests en integraties van verschillende elektrische, mechanische en IT-systemen. Je werkt nauw samen met ervaren engineers en operators om technische problemen op te lossen en storingen te verhelpen.

Je zorgt ervoor dat alle systemen aan boord optimaal functioneren door testresultaten nauwkeurig te documenteren en te rapporteren. Daarnaast werk je samen met je team aan het implementeren van technische verbeteringen en innovaties om de efficiëntie en betrouwbaarheid van onze vloot te waarborgen.

Met jouw hands-on mentaliteit en technische vaardigheden ben je onmisbaar aan boord. Je hebt een passie voor techniek en een sterke drive om bij te dragen aan de veiligheid en prestaties van ons schip. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en kansen om jezelf verder te ontwikkelen in een dynamische maritieme omgeving.

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu en word onderdeel van een leuke groep collega’s als Test & Integratie Technician aan boord van schepen!


Jouw werkzaamheden
  • Uitvoeren van tests en integraties van elektrische, mechanische en IT-systemen aan boord van schepen.
  • Identificeren en oplossen van technische problemen en storingen.
  • Assisteren bij het coördineren van testactiviteiten met verschillende teams, waaronder engineers, operators en leveranciers.
  • Documenteren van testresultaten en procedures volgens geldende normen en voorschriften.
  • Ondersteunen van projectteams bij het implementeren van technische verbeteringen en innovaties.


Gevraagd

  • Een afgeronde MBO-opleiding in een technische richting, bij voorkeur elektrotechniek, werktuigbouwkunde, maritiem officier of een vergelijkbare studie;
  • Praktische ervaring met technische werkzaamheden en interesse in de maritieme sector;
  • Basiskennis van en interesse in testmethodologieën, kwaliteitsnormen en certificeringsprocessen;
  • Goede communicatieve vaardigheden en teamgeest;
  • Flexibiliteit en bereidheid om te reizen en langere periodes aan boord van schepen te werken;


Bedrijfsomschrijving

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in