+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Papendrecht.
Laad meer vacatures

NDO NDT Inspecteur 2-ploegendienst Papendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Randstad

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 17,91 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij GKN Fokker Landing Gear zoeken we een NDO/NDT inspecteur. Je hoeft niet aan alle eisen te voldoen, want we kunnen je opleiden als je echt gemotiveerd bent. Dit is een unieke kans om te groeien in je vak. Je komt in een team met leuke collega's en een goede sfeer. Je werkt in ploegendienst en krijgt een extra toeslag bovenop je salaris. Ook krijg je reiskostenvergoeding. Je gaat direct bij ons aan de slag. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Bij GKN Fokker Landing Gear in Papendrecht zijn we op zoek naar een NDO/NDT inspecteur.
Voldoe je niet aan de eisen? Fokker is in staat je op te leiden als je drive goed is. Een unieke kans om te ontwikkelen tot specialist!
Het betreft een fulltime functie in de 2-ploegendienst en ga je direct op contract bij Fokker!

wat bieden wij jou
  • Een startsalaris van €17,91
  • Direct in dienst bij Fokker!
  • Leuke collega's en een fijne werksfeer
  • Opleiding tot NDO specialist mogelijk!
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km.
  • 15,3% ploegentoeslag op je startsalaris!
wie ben jij

Je combineert een leergierige en enthousiaste instelling met een kwaliteitsbewuste en kritische instelling! Als NDO/NDI inspecteur heb je een scherp oog voor productkwaliteit, - en veiligheid. Je hebt de drive om jezelf door te ontwikkelen tot een echte autoriteit m.b.t. NDT binnen de luchtvaarttechnologie. En:

  • Je hebt een mbo werk -en denkniveau, bent technisch onderlegd door een opleiding en/of ervaring (in de metaalindustrie).
  • Je beschikt over aantoonbare theoretische en praktische kennis van NDO-inspectiemethodes (MPI en FPI) (gecertificeerd Level 2 Inspector). Zo heb je praktijkervaring met PT en MT inspectiemethodieken en beschik je bij voorkeur over een NEN-EN 4179 ce
  • Je bent communicatief vaardig en spreekt tevens een goed woordje Engels (vanwege Engelstalige werkinstructies).
  • Voldoe je niet aan alle eisen? Wij staan ervoor open om iemand op te leiden als de drive goed is! Dit is een unieke kans om je te ontwikkelen tot specialist op dit gebied!
wat ga je doen

Als NDO/NDT inspector bij GKN Fokker, heb jij een cruciale rol in het opsporen van onveilige en onbetrouwbare onderdelen, die catastrofale gevolgen kunnen hebben.

De vliegtuigonderdelen die jij inspecteert en controleert, worden verwerkt in landingsgestellen voor het F-16 gevechtsvliegtuig, de Apache gevechtshelikopter, de Joint Strike Fighter (JSF), de Reaper (Drone), de Chinook en de multipurpose NH90 helikopter. Andere werkzaamheden zijn:

  • Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid van onderdelen t.b.v. landingsgestellen, en voorkomt hiermee fouten in de vervolgproductie.
  • Het uitvoeren van matriaalonderzoeken, volgens interne GKN Fokker specificatie(s) en/of klantenspecificatie(s) met behulp van de Penetrant scheuronderzoek methode (PT) en/of Magnetische inspecties (MT).
  • Het beoordelen van afwijkingen en stellen van preventieve, - en correctieve maatregelen vast aan de hand van de daarvoor geldende normen en procedures.
  • Stel je werkinstructies op ten behoeve van inspectie activiteiten.
  • Verder ben jij als NDT inspector NDO Level 2, naast de NDO-inspecties ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van hardheidstesten.
  • Klaar? Je interpreteert de inspectieresultaten en doet op basis daarvan een uitspraak over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Na het bijwerken van de administratie van het onderdeel, gaat deze vaak door naar de afdeling die de volgende pr
waar ga je werken

Fokker Landing Gear (FLG) maakt deel uit van het GKN concern en is actief op het gebied van landingsgestellen en aanverwante systemen. Dit betreft onder meer het ontwerpen en ontwikkelen, produceren en assembleren van complete landingsgestellen, maar ook de reparatie en revisie van in gebruik zijnde systemen. LG is met haar ± 240 medewerkers onder andere actief voor het F-16 gevechtsvliegtuig, de Apache gevechtshelikopter, de F-35 Lightning II (JSF), de Bombardier Dash 8 Q400 en de multipurpose NH90 helikopter. Voor een Nederlands luchtvaartbedrijf van deze omvang hebben we een unieke positie in het F-35 (JSF) programma verworven op basis van onze ontwerp en ontwikkelcapaciteiten. Daarnaast wordt er binnen LG al ruim 15 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van technologiën voor de toepassing van Polymeer Matrix Composiet materiaal op onderdelen van landingsgestellen.

sollicitatie

Staat deze baan jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct! We nemen snel contact met je op. Hopelijk drinken we snel een kopje koffie of thee samen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in