+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Pernis Rotterdam.

Junior+ / Medior PHP Developer voor WordPress-projecten met hybride werken Pernis Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 5.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Dit bedrijf is meer dan een software- en website-ontwikkelingsplek. Ze zijn echt in hun element bij het bouwen van tech-oplossingen op basis van WordPress. Wat hen onderscheidt? Ze maken standaardkoppelingen in elkaar die dure API's overbodig maken. Wil je ook je technische kennis inzetten voor zowel lokale Nederlandse MKB'ers als internationale spelers om nog verder te groeien?

Wat ze jou te bieden hebben:
Natuurlijk, je vraagt je af wat je ervoor terugkrijgt. Nou, naast een salaris tot €4.000 per maand (afhankelijk van ervaring) bieden ze je een persoonlijk scholingsbudget, de flexibiliteit om 2 a 3 dagen per week vanuit huis te werken, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, een relaxte werksfeer in een jonge en groeiende organisatie, én niet te vergeten, een gratis lunch elke kantoordag.


Gevraagd

De Job:
Als Medior/Senior PHP Developer bij dit team ben je niet alleen bezig met SaaS-oplossingen en platformontwikkeling. Je bouwt unieke functies en integraties terwijl je ook zorgt voor de doorontwikkeling en onderhoud van deze technologische wonderen. En houd je vast, want ze zijn aangesloten bij de Dutch Laravel Foundation, wat betekent dat ze werken volgens top-notch ontwikkelingsstandaarden. En het beste? Ze geven je ruimte om te groeien. Denk aan scholingsbudgetten om jezelf naar een hoger technologisch niveau te tillen!

Jouw vaardigheden en wat zij zoeken:
Zoeken ze een superheld? Bijna! Zij zoeken een PHP Developer met front-end kennis die in een klein team wil duiken, vragen durft te stellen en zichzelf wil uitdagen. Je moet goed (willen) zijn in HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL en al die fijne dingen. En als je ook ervaring hebt met Vue.js of React.js, een PHP-framework zoals Laravel, Symfony of Zen, en een flinke dosis kennis van MVC en OOP, ben je hier aan het juiste adres. Pluspunten? Ervaring met test-driven development, CI/CD, Docker, Scrum, en GIT.

Aanbod

Klein, maar gedreven team:
Een blik in hun binnenste toont een compact, maar ambitieus team van 7 developers, een projectmanager, en een business consultant. In dit team draait het om het gezamenlijke doel: top-notch websites voor klanten opleveren. Het mooie? Er is ruimte om te overleggen, ideeën te delen en volop te leren. Hun kantoor in Delft is super bereikbaar - je kunt er zowel met de auto als het openbaar vervoer vlot naartoe.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in