+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Pijnacker.

Kassamedewerker (m/v) Pijnacker

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Intratuin, het groenste bedrijf van Nederland, zoekt een kassamedewerker die van planten houdt en graag klanten met een glimlach helpt. Je werkt in een team dat net zo groen en gezellig is als de omgeving. Bij ons krijg je veel frisse lucht, warme koffie en een werkplek die elk seizoen mooi is. We organiseren leuke activiteiten, zoals een zomer-BBQ en creatieve workshops. Je krijgt korting op producten en in ons restaurant, en als je 's avonds werkt, zorgen wij voor je maaltijd. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Het groenste bedrijf van Nederland zoekt een vrolijke kassamedewerker met een voorliefde voor cijfers.

Wij zoeken jou!

Vind jij goede service ontzettend belangrijk? Ben jij gek op groen en wil je iedere dag omgeven worden door planten én collega's met een groen hart. Houd je daarnaast van een hecht team van collega's? Dan zijn wij opzoek naar jou! Intratuin Pijnacker heeft een kassamedewerker nodig die iedere klant met een glimlach ontvangt.

Wat ga je doen?

Als kassamedewerker zorg jij ervoor dat klanten tevreden en met een goede kassabon/afhandeling onze winkel verlaten en snap je als geen ander dat door jouw vriendelijkheid en servicegerichtheid onze klanten weer terugkomen. Je bent een open persoonlijkheid die plezier heeft in het omgaan met klanten en ook in staat is deze te adviseren en vragen te beantwoorden. Daarnaast treed je op bij klachten en problemen en streef je naar een correcte en klantgerichte manier van afhandelen. Je kunt onze klanten helpen met veel plezier en een grote glimlach op je gezicht! Verder onderhoud je ook het kassaplein zodat deze er altijd tiptop uitziet. Om dit alles te kunnen komt daarbij het volgende van pas als je:

  • Nauwkeurig en goed in rekenen bent;
  • Ervaring hebt met een kassasysteem;
  • Minimaal 24 uur beschikbaar bent (je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel inclusief wisselend weekenddag, aantal feestdagen en eventuele koopavonden).

En verder?

Het team van Intratuin Pijnacker is collegiaal, hecht en enthousiast. Verder is Intratuin een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent. Samen dragen we ons steentje bij aan vergroening van de Nederlandse tuin. Werken in het groen maakt gelukkig en daarom heeft jouw werkplek héél veel frisse lucht, altijd warme koffie en tijdens ieder seizoen is het een feestje om doorheen te wandelen. Naast groen werkgeluk vinden we ontspanning ook belangrijk: de personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten zoals een heerlijke zomer-BBQ, verschillende creatieve workshops én leuke teamuitjes waar je aan kunt deelnemen. Verder bieden wij jou:

  • Een arbeidsovereenkomst op basis van 24, 32 of 38 uur (minimaal één weekenddag per week);
  • Salaris conform CAO Retail Non-Food;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op basis van 38 uur;
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;
  • Als je ’s avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;
  • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;
  • Een nog fijnere personeelskorting in ons restaurant 'Eten in de 'Proeftuin'.

Leuk om te weten

Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemers. Nu, 42 jaar later, heeft de keten 69 vestigingen (55 in Nederland, 3 in België en 11 in Duitsland), een servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin bereikt jaarlijks zo'n 12,5 miljoen klanten!

Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!

Solliciteer direct!

Is dit jouw droomvacature? Solliciteer dan direct! Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en motivatie!

Groene groet,

Intratuin Pijnacker

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in