+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Pijnacker.
Laad meer vacatures

Schilder Pijnacker

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij Faber krijg je de kans om te werken aan schilderprojecten die bij jou passen. Of je nu houdt van renovaties bij mensen thuis of groter onderhoud, er is altijd werk dat aansluit bij jouw voorkeuren. Je gaat aan de slag met verschillende taken zoals schuren, lakken, en houtrotreparaties. Ook zijn er mogelijkheden om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen. Bij ons kun je punten sparen voor leuke dingen, zoals gereedschappen of zelfs een weekendje weg. We kijken uit naar je komst! Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Bij Faber krijg je de kans om deel uit te maken van projecten in Zuid-Holland die perfect bij jou als schilder passen! Of je nu de voorkeur geeft aan renovaties bij particulieren thuis of liever betrokken bent bij grootschaliger onderhoud, wij hebben passend werk voor jou in jouw regio. Op basis van jouw talenten en voorkeuren ga je aan de slag met diverse taken zoals schuren, gronden, lakken, houtrot- of betonreparaties, kitten, behangen of zelfs glaszetten. Laat ons weten waar jouw kracht ligt en wij vinden de ideale werkplek voor jou.


Ben jij het?

Je bent een ervaren schilder die zelfstandig kan werken, maar ook open staat voor teamwerk. Zelfs als je weinig of geen ervaring hebt, zijn er mogelijkheden voor jou! Je kunt jezelf op zijn minst redelijk verstaanbaar maken in het Nederlands en beschikt over een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Indien nodig bieden we je de kans om kosteloos via Faber je VCA-certificaat te behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden als schilder stellen wij een passend salaris vast tussen €2.600,- en €3.300,-. Je hebt de keuze tussen een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en kunt zelf kiezen voor de pensioensregeling die het beste bij jou past. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je langdurig met plezier zult werken, dus een vast contract behoort tot de mogelijkheden bij goed functioneren. Als schilder bij Faber ben je meerdere keren per jaar welkom op onze locatie om cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen tot een nog betere vakman. Met ons spaarsysteem verdien je punten voor ieder gewerkt uur, die je kunt inwisselen voor onder andere gereedschappen, cadeaus en zelfs complete weekendjes weg! Tot slot kijken wij, samen met je collega’s van Faber, uit naar je aanwezigheid tijdens onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrels.


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber ga je aan de slag aan projecten die passen bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn dagelijks bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat, en dat je op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in