+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Poeldijk.
Laad meer vacatures

Monteur Warmte Poeldijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Overwerktoeslag

Vacature in het kort

De energietransitie is belangrijk en jij kunt hieraan bijdragen door te werken als Monteur Warmte. Je zorgt voor het onderhoud en de bedrijfsvoering van warmtenetten en -stations. Je werkt samen met een netbeheerder en wordt ook ingezet voor meet- en regeltechniek. Je doet zowel controle- als onderhoudswerk en draait soms wacht- en storingsdiensten. Als monteur ben je allround inzetbaar en werk je aan een duurzame toekomst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

De energietransitie draait op volle toeren en alternatieve energiebronnen zijn volop in ontwikkeling, jij werkt hier graag aan mee? Hoe je dit doet lees je hieronder.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

Als Monteur Warmte verzorg je de bedrijfsvoering en onderhoud. Vanaf het warmtenet buiten tot bij de afleverset bij de tuinder en van het warmteoverdrachtsstation tot in de meterkast bij de mensen thuis.
In dit werk vindt er nauwe samenwerking plaats met onze zustermaatschappij Westland Infra, de netbeheerder. Naast jouw hoofdfunctie als Monteur Warmte, zul je ingezet worden bij Westland Infra in de meet- en regeltechniek op de discipline gas en/of elektra. 

Zowel controle- als onderhoudswerkzaamheden voer je uit aan warmtenetten én warmtestations. Daarnaast zul je periodiek meedraaien in wacht- en storingsdiensten op basis van een vastgesteld rooster. Je monteert, verwisselt en herstelt dus (onderdelen van) stations, gas/warmtenetten en aansluitingen. Waar nodig leg je gas/warmte-aansluitleidingen aan tot aan de gas/warmtemeter of vervang je bestaande aansluitleidingen. Jij bent dus echt allround inzetbaar als (eerste) monteur.



Gevraagd

Functie-eisen

Is deze functie iets voor jou?
Je hebt ruime ervaring als Warmte Monteur en bent in bezit van je Mbo 3. (Eerste monteur Gas-, Water- en Warmtedistributie, Gasstationstechniek of vergelijkbaar). Je kunt zelfstandig complexe storingen afhandelen aan het distributienet, transportnet, aansluitingen, warmteafleverstations en/of warmteaansluitingen bij de mensen thuis.

Door jouw vindingrijkheid is het stellen van diagnoses en het oplossen van niet-routinematige problemen geen enkel punt. Je werkt veilig en netjes en weet ook in stressvolle situaties het hoofd koel te houden.

Daarnaast denk je graag mee over hoe werkzaamheden misschien anders kunnen en motiveert collega’s dit ook te doen. Je bent leergierig en kijkt altijd naar de mogelijkheden. Je wilt jouw ervaring inzetten om een jong bedrijf mede vorm te geven. Jouw sociale vaardigheden maken dat collega’s en klanten graag met je willen werken. 

Hier herken jij jezelf in

  • In bezit van relevant vakgericht Mbo 3 diploma; 
  • Ruime werkervaring als Warmte Monteur; 
  • In bezit van VeWa VP of bereid deze te behalen;
  • In bezit van NEN 3140 VP of bereid deze te behalen;
  • Kennis van energie infrastructuur op gebied van elektra en/of gas; 
  • Kennis van geldende procedures en richtlijnen op gebied van techniek en veiligheid; 
  • Een geldig VCA-certificaat of bereid deze (opnieuw) te behalen; 
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en woonachtig in de regio Westland/Den Haag/Rotterdam. 
  • Beschikbaar voor storingsdienst. Gemiddeld zo'n 8x per jaar. (Je ontvangt hiervoor een wachtdienstvergoeding en extra verlofuren. De daadwerkelijk gewerkte uren worden uitgekeerd met een overwerktoeslag.) 


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

  • Een tijdelijk contract via Werk en Vakmanschap met uitzicht op een (vast)dienstverband bij het bedrijf;
  • Een goed salaris afhankelijk van de ervaring;
  • 25 vakantie dagen.


Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Wist je dat dit bedrijf zijn beloond met het World-class Workplace Keurmerk? De collega's zijn vooral te spreken over de goede werkomstandigheden, fijne werksfeer, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de werk-privé-balans. Daar zijn ze super trots op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in