+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Poeldijk.

Loodskantoor AGF, 24-32 uur, Westland, Parttime Poeldijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Iezie Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Loods Medewerker AGF speel je een belangrijke rol in het coördineren van goederen. Je werkt samen met een team om ervoor te zorgen dat alles op de juiste plek komt. Jouw taken zijn het bijhouden van de voorraad, het verwerken van fust en het contact houden met andere afdelingen. Dit doe je zowel in de loods als op kantoor. Je bent dus zowel praktisch bezig als met administratief werk. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een echte doener en administratief sterk onderlegd zodat de goederenstromen nauwkeurig geregistreerd worden? Vind jij het leuk de verbindende schakel te zijn tussen diverse afdelingen en er zo voor te zorgen dat het fust tijdig op de juiste locatie is? Dan ben jij de Loods Medewerker AGF die wij zoeken! Wat ga jij doen? Als Loods Medewerker ben jij samen met jouw collega’s van de afdeling verantwoordelijk voor het coördineren en administreren van alle inkomende en uitgaande goederenstromen van de verschillende bedrijven. Het team bestaat uit 2 medewerkers op kantoor en 2 medewerkers in de loods. Jij zorgt voor de logistieke en administratieve verwerking van het fust en houdt de voorraden goed in de gaten. Verder schakel je met verschillende afdelingen en onderhoud je nauw contact om te zorgen voor een goede fuststroom.

Gevraagd

Wie ben jij? Als Loods Medewerker ben je de schakel tussen de leveranciers, klanten, en collega’s van verschillende afdelingen. Om de processen zo soepel mogelijk te laten verlopen is het van belang dat je vooruitdenkt, tijdig informatie doorgeeft en inspeelt op kansen en bedreigingen. Je weet het overzicht te bewaren, kunt nauwkeuring werken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Jij weet jouw hoofd in drukkere periodes koel te houden en je houdt ervan om samen met jouw collega’s te werken naar een gezamenlijk doel! Verder heb je: • Kennis van en ervaring met Excel; • Een goede taalvaardigheid in het Nederlands en Engels (in woord en schrift). Heb je al wat ervaring in een vergelijkbare functie, dan heb je zeker een streepje voor, maar ook zonder ben je meer dan welkom!

Aanbod

Dit zoek jij verder in een baan • Werktijd: ma-vr van 08:00 tot 17:00 • 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week • Pensioenregeling • Reiskostenvergoeding • Laptop van de zaak • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden • Elke maand een box met verse groenten en fruit Over de organisatie Dit bedrijf is een internationale samenwerking met en voor telers van groente en fruit. Ze beschikken over eigen farms voor zoete aardappel, tomaten, peulvruchten, avocado en diverse speciale groenten. Het bedrijf bestaat 65 enthousiaste werknemers. Je maakt onderdeel uit van een gezellig en zeer gedreven team dat zich enorm betrokken voelt bij het bedrijf. Er ligt veel verantwoordelijkheid bij de medewerkers, dus eigen ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd. Er wordt regelmatig gelachen maar ook hard gewerkt, en in de pauzes kun je stoom afblazen tijdens een potje tafeltennis of tafelvoetbal. De week wordt afgesloten met een leuke vrijdagmiddag borrel. Jaarlijks worden er ook een aantal gezellige bedrijfsuitjes of activiteiten georganiseerd. Wie is Iezie Werkt? Iezie Werkt brengt talent en bedrijven samen tot een passende match, waarbij de persoonlijkheid en bedrijfscultuur centraal staan. Via ons netwerk helpen wij jou aan een passende vaste baan (fulltime of parttime). ___ Vragen? Neem voor meer info contact op met Anna Nieburg via telefoon: 0174-405428 of via whatsapp: +31174405428 Bekijk de vacature ook op onze website: !!! Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in