+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG revalidatie Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

De Zorgcirkel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 18 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.466 - € 3.256 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

   

Verzorgende IG revalidatie | 18-24 uur | Alkmaar | locatie Westerhout

Werken bij GRZ (Geriatrische Revalidatiezorg) is soms net het maken van een complexe medische puzzel. Wil jij als verzorgende IG een belangrijke bijdrage leveren aan het herstel van jouw cliënten? Jouw expertise is van onschatbare waarde voor herstel of dagelijks functioneren van een cliënt.

Jouw nieuwe baan
Persoonsgericht werken vind je bij ons terug op elk niveau van zorg. Je geeft uitvoering aan de totale verzorging van onze bewoners op basis van een zorgplan en ondersteunt ze bij hun behoeften Je voert verpleegtechnische handelingen uit en geeft psychosociale begeleiding. Door het observeren, het signaleren en uitbrengen van rapportage zorg je voor informatieoverdracht over veranderingen in de lichamelijke en geestelijke toestand. Je levert een bijdrage aan het opstellen van zorgplannen, het uitvoeren van een adequate administratie en je neemt deel aan werkoverleggen. Daarnaast verstrek je informatie aan behandelaars, cliënten en hun relaties en ondersteun je in de werkbegeleiding van leerlingen.

Dit ben jij
Je bent stressbestending en weet rust en kalmte uit te stralen, beslissingen kun je goed onderbouwen en je hebt overtuigingskracht. Je bent verantwoordelijk, sociaal en bent zowel mondeling als schriftelijk vaardig. En verder:

  • Je hebt (bijna) een diploma verzorgende IG;
  • Je kunt goed verbinding maken en je bent in staat om persoonsgericht te werken, door de voorkeuren, vragen en gewoonten van de cliënten centraal te stellen.

Twijfel je over bovenstaande maar denk je toch de perfecte kandidaat te zijn, neem dan gerust even contact op met Els.

Hier ga je werken
De Zorgcirkel heeft een ambitieuze samenwerking op het gebied van de geriatrische revalidatiezorg (GRZ) met de Omring. Met GRZPLUS verlenen wij samen topzorg aan geriatrische cliënten die tijdelijke revalidatie nodig hebben. Om de zorg voor de revalidanten nog verder te verbeteren en te vernieuwen werken wij samen met o.a. Knowledge Brokers, de Hogeschool van Amsterdam (HvA), het Universitair netwerk ouderenzorg vanuit het VUmc (UNO-VUmc), Heliomare en Topcare. Wij hebben op dit moment vier revalidatie-locaties, waarvan twee in Purmerend (Novawhere) en Transitorium) en twee in Alkmaar (Westerhout) en het Noordwest Ziekenhuis (Herstelkliniek).

Jij gaat aan de slag bij onze locatie Westerhout in Alkmaar.

Dit krijg je van ons
Als je werkt met een warm hart, verdien je zelf ook het beste. Om te beginnen een hartelijk welkom en een goede inwerkperiode in een gezellig team. Daarnaast de kans om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door ons online leerportaal en praktijkgerichte opleidingen. En verder: 

  • Collega’s die dicht bij je staan en een fijn team die je helpt als je vragen hebt; 
  • Een cao VVT salaris, FWG 35 (min. €2.466 en max. €3.256 o.b.v. 36 uur excl. onregelmatigheidstoeslag); 
  • Een aanstelling met de intentie tot onbepaalde tijd (je begint met een contract voor 12 maanden); 
  • Fijne extra’s zoals een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantietoeslag, pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage, fietsplan, uitruil reiskosten en een mooie bijdrage aan je sportabonnement. 

Enthousiast? Jouw zorg is HARTverwarmend.
Solliciteer vandaag nog. Heb je eerst nog vragen of wil je na een kennismakingsgesprek (eerst) een dagje meelopen? Neem dan gerust contact op met Els Rovers, Teamcoach GRZ via 06-83898652. We kijken er naar uit kennis met je te maken!

Onze mails komen soms helaas in de spam. Hou deze dan ook goed in de gaten na je sollicitatie.

Past deze vacature toch niet (helemaal) bij je, ben je benieuwd naar al onze carrièremogelijkheden, wil je in gesprek met een recruiterof wil je je aanmelden voor onze job-alert? Ga dan naar   

 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in