+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Bedrijfsleider elektrotechnisch installatiebureau in Purmerend Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.200 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Vacature Bedrijfsleider elektrotechnisch installatiebureau

Bij ons elektrotechnisch installatiebureau zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren bedrijfsleider om ons team te versterken. Als bedrijfsleider speel je een essentiële rol in het coachen en laten groeien van onze medewerkers. Je hebt goede kennis van de elektrotechnische sector en beschikt over uitstekende leiderschapsvaardigheden. Ben jij klaar voor deze uitdaging?


Bedrijfsinformatie

Opgericht in 2008 en ondertussen werken wij met ruim 20 collega's in de buitendienst. Wij willen een omgeving creëren waarin mensen zich veilig voelen en comfortabel kunnen leven en werken. Vanuit deze gedachte zoeken we naar duurzame oplossingen in de installatietechniek en denken wij verder dan standaardoplossingen. Het gaat erom dat de gebruiker uiteindelijk fijn kan werken of wonen. Door kwaliteit te leveren en gemaakte afspraken na te komen zit de groei er bij ons goed in en zijn wij opzoek naar uitbreiding.


Wat ga je doen als bedrijfsleider / uitvoerder

Wij zijn opzoek naar een proactieve bedrijfsleider die diverse werkzaamheden van de werkvoorbereider en eigenaar uit handen kan nemen. Je houdt het overzicht en door goed te anticiperen en te communiceren weet jij problemen te voorkomen voordat deze er zijn. Een belangrijke taak is het coachen en ondersteunen van ons jonge team met elektromonteurs. Met jou input weet je onze elektromonteurs naar een hoger plan te tillen zodat ze in de toekomst zelfstandig en met vertrouwen hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor het naleven van de veiligheid, normen, dagelijkse operationele activiteiten en ontplooi je commerciële activiteiten.

Verantwoordelijkheden

  • Coachen ondersteunen team van elektromonteurs
  • Voorraadbeheer, financiën, planning, administratie en coördinatie
  • Je bouwt en onderhoudt sterke relaties met klanten en leveranciers
  • Je identificeert nieuwe zakelijke kansen en werkt samen met de eigenaar
Dit vragen wij van jou

Deze functie vereist een mbo-4 / hbo werk en denkniveau en omdat je regelmatig aan verschillende projecten werkt een flexibele instelling. Je bent analytisch, oplossingsgericht en je kan goed samenwerken.

  • Aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie binnen in de installatietechniek
  • Ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van elektrotechnische installaties
  • Goede kennis van elektrische normen
  • Je woont in de omgeving van Purmerend
  • Gedreven om te blijven leren en nieuwe technologieën te ontdekken
Dit hebben wij jou te bieden

Een concurrerend salaris (indicatie: €5200 br/mnd bij een werkweek van 40 uur), 25 vrije dagen per jaar en 13 ADV, diverse onkostenvergoeding (zakelijke auto), een goede pensioenregeling en ruim voldoende opleidingsmogelijkheden. Techniek staat niet stil, wij verzorgen regelmatig product updates, veiligheidstrainingen en in overleg kan jij jezelf verder ontwikkelen met behulp van een studie. Je kan rekenen op een goede inwerkperiode voor dat je zelfstandig aan het werk gaat. Wij zijn een technisch gedreven bedrijf, onze cultuur is informeel en collegiaal. Het verloop bij ons is laag omdat wij graag actief meedenken met jouw carrière wensen. Deze vacature is ontstaan door de grote vraag naar onze diensten en producten.

Heb je interesse (ook als je niet helemaal past in het profiel) in de functie van bedrijfsleider elektrotechniek stuur dan je cv of neem contact met ons via de website van TeqJob Engineering.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in