+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zorgcirkel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.466 - € 3.256 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

  

Verzorgende IG | Zaandam | locatie Saenden

Inspelen op de behoefte van onze oudere bewoners. Flexibel omgaan met voortdurend wisselende situatie. Daarin zit onze kracht, maar ook de uitdaging. We kijken telkens hoe het anders en vooral beter kan. Wil je dat samen met ons doen?

Jouw nieuwe baan!
Persoonsgericht werken vind je bij ons terug op elk niveau van zorg. Je geeft uitvoering aan de totale verzorging van onze bewoners op basis van een zorgplan en ondersteunt ze bij hun behoeften Je voert verpleegtechnische handelingen uit en geeft psychosociale begeleiding. Door het observeren, het signaleren en uitbrengen van rapportage zorg je voor informatieoverdracht over veranderingen in de lichamelijke en geestelijke toestand. Je levert een bijdrage aan het opstellen van zorgplannen, het uitvoeren van een adequate administratie en je neemt deel aan werkoverleggen. Daarnaast verstrek je informatie aan behandelaars, cliënten en hun relaties en ondersteun je in de werkbegeleiding van leerlingen.

Dit ben jij
Je bent zorgzaam en vriendelijk. Je bent communicatief vaardig, kunt zelfstandig werken en je gaat verantwoordelijkheden niet uit de weg. Je bent flexibel, kunt goed in teamverband werken en je bent digitaal. En verder:

  • Je hebt (bijna) een diploma verzorgende IG;
  • Persoonsgericht werken zit in je DNA en je hebt affiniteit met ouderen.

Hier ga je werken
Je gaat aan de slag met professionele en gedreven collega’s, die hart hebben voor de cliënten én voor elkaar. De Zorgcirkel is volop in beweging, lerend en ontwikkelingsgericht. Je gaat aan de slag bij onze locatie Saenden, gelegen in het oude hart van Zaandam. In totaal zijn er 91 appartementen waar er PG en somatische cliënten wonen. Ook is er een ELV (eerstelijnsverblijf) afdeling waar cliënten verblijven na het ontslag uit het ziekenhuis. Onze locatie is volop in ontwikkeling om de omslag van verzorgingstehuis naar verpleeghuis te maken. Er ligt daar ook voor jou een super leuke uitdaging om mee te denken en met ideeën te komen.

Ook leuk om te weten is dat onze locatie Saenden het Roze Loper certificaat heeft.

Dit krijg je van ons
Als je werkt met een warm hart, verdien je zelf ook het beste. Om te beginnen een hartelijk welkom en een goede inwerkperiode in een gezellig team. Daarnaast de kans om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door ons online leerportaal en praktijkgerichte opleidingen. En verder:

  • Een cao VVT salaris, FWG 35 (min. €2.466 en max. €3.256 bij 36 uur excl. onregelmatigheidstoeslag; 
  • Een aanstelling met de intentie tot onbepaalde tijd, het aantal uur per week is in overleg. (je begint met een contract voor 12 maanden);
  • Fijne extra’s zoals een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantieslag, pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage, fietsplan, uitruil reiskosten en een mooie bijdrage aan je sportabonnement.

Laat wat van je horen
Solliciteer vandaag nog. Heb je vragen of wil je na een kennismakingsgesprek een dagje meelopen? Neem dan gerust contact op met Lisanne Klopper, zorgmanager via 06-11863278. Je bent meer dan welkom.

Wil je al onze vacatures zien? Ga dan naar:  
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in