+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zorgcirkel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.695 - € 3.502 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Verzorgende IG | 24 uur | Purmerend | locatie Novawhere

Heb je passie voor de chronische beademing of wil je graag een nieuwe uitdaging aan gaan in de ouderenzorg? Say no more! Ga aan de slag bij een unieke werkplek. Nog geen ervaring in de chronische beademing? Dat is geen enkel probleem want wij leiden je zelf op tot een ware specialist.

Jouw nieuwe baan!
Als verzorgende IG heb je binnen onze organisatie zeer veel mogelijkheden om te doen waar jouw hart ligt, namelijk zorg verlenen. Als geen ander weet je hoe het is om met een persoonsgerichte én professionele benadering zorg te bieden aan de bewoners. Je geeft uitvoering aan de totale verzorging, ondersteunt bij hun behoeften, voert verpleegtechnische handelingen uit en geeft psychosociale begeleiding. Ook lever je een bijdrage aan zorgplannen, een adequate administratie, je verstrekt informatie aan diverse partijen en hebt oog voor de vragen en wensen van de familie. Daarnaast ondersteun je ook in de werkbegeleiding van leerlingen.

De bewoners die voor hun leven afhankelijk zijn van beademing, zijn kwetsbaar, wat zorgt voor meer uitdagingen in specifieke technische handelingen. Omdat de groep chronisch beademden klein is, kunnen wij niet van alle zorgverlener deskundigheid op dit gebied verwachten. Heb je op deze afdeling dan ook nog geen ervaring, dan bieden wij je hiervoor een speciale opleiding aan die volledig door ons betaald wordt. 

Ida ten Böhmer, zorgcoördinator: ‘’Op de afdeling chronische beademing kun je als zorgprofessional veel leren. Het is echt een mooie uitdaging om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen in zorg voor een specifieke groep bewoners die variëren in de leeftijd van 30 tot 75 jaar, waarbij je technisch hoogstaande en persoonsgerichte zorg verleend. Tevens werk je samen in een leuk dynamisch team.’"

Dit ben jij
Je hebt een positieve werkhouding en je neemt de verantwoordelijkheid voor goede zorg aan bewoners en voor teamontwikkeling. Je hebt oog voor je omgeving, houdt verbinding met de mantelzorgers, je weet adequaat op situaties in te spelen en bewaart daarbij ook de rust voor andere bewoners. Je bent flexibel in werktijden (in alle diensten). Bij voorkeur heb je al (enige) werkervaring in de zorg. En verder: 

  • Je hebt (bijna) een diploma verzorgende IG; 
  • Je bent digitaal vaardig. 

 Twijfel je over bovenstaande maar denk je toch de perfecte kandidaat te zijn, neem dan gerust even contact op met Mirjam.

Hier ga je werken
Bij De Zorgcirkel werk je samen met professionele en gedreven collega, die hart hebben voor de bewoners én voor elkaar. Onze organisatie is volop in beweging, lerend en ontwikkelingsgericht. Op de afdeling chronische beademing, bij onze locatie Novawhere, hebben wij plek voor maximaal 8 bewoners. Als gevolg van bijvoorbeeld een neuromusculaire aandoening krijgen zij daar non-invasieve of invasieve ademhalingsondersteuning.
De bewoners die voor hun leven afhankelijk zijn van beademing, zijn kwetsbaar, wat zorgt voor meer uitdagingen in specifieke technische handelingen. Als je hier nog geen ervaring in hebt bieden wij je hiervoor een speciale opleiding aan in samenwerking met het Centrum voor Thuisbeademing (CTB).

Dit krijg je van ons
Als je werkt met een warm hart, verdien je zelf ook het beste. Om te beginnen een hartelijk welkom en een goede inwerkperiode in een gezellig team. Werken met bewoners die beademing krijgen, betekent meer uitdagingen in specifieke handelingen. Je bent dan ook bereid – als je dit nog niet gedaan hebt – een speciale opleiding te volgen die wij verzorgen i.s.m. het Centrum voor Thuisbeademing (CTB). En verder:

  • Collega’s die dicht bij je staan en een fijn team die je helpt als je vragen hebt; 
  • Een cao VVT salaris, FWG 40 (min. €2.695 en max. €3.502 o.b.v. 36 uur excl. onregelmatigheidstoeslag); 
  • Een aanstelling met de intentie tot onbepaalde tijd, het aantal uur is in overleg (je begint met een contract voor 12 maanden); 
  • Fijne extra’s zoals een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantietoeslag, pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage, fietsplan, uitruil reiskosten en een mooie bijdrage aan je sportabonnement. In Purmerend hebben wij onze eigen eerste kinderopvang en BSO.  

 Oriënteren of solliciteren?
We horen graag van je. Heb je eerst nog vragen of wil je na een kennismakingsgesprek (eerst) een dagje meelopen? Neem dan gerust contact op met Mirjam van Belsen, zorgmanager via 06-13634584. We kijken er naar uit kennis met je te maken! 

 Onze mails komen soms helaas in de spam. Hou deze dan ook goed in de gaten na je sollicitatie. 

 Past deze vacature toch niet (helemaal) bij je, ben je benieuwd naar al onze carrièremogelijkheden, wil je in gesprek met een recruiter of wil je je aanmelden voor onze job-alert? Ga dan naar   

 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in