+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Stratenmaker Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de GWW? Zoek je een bedrijf waar je gewaardeerd wordt en waar je werkt met een leuk en hecht team van collega's? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een ervaren Stratenmaker, lees snel verder voor meer informatie over deze vacature.


Organisatie

Ontdek de fascinerende wereld van infrastructuur met ons! Wij zijn jouw springplank naar een bloeiende carrière in de bouw en techniek. Sluit je aan bij ons team en werk mee aan diverse en boeiende projecten in de regio Groot Waterland, evenals in Noord- en Zuid-Holland. Ons team bestaat uit gedreven vakmensen; een dynamische groep waar flexibiliteit, plezier in het werk en onderlinge zorg centraal staan. Nieuw in de branche of op zoek naar een carrière switch? Geen zorgen! Onze deskundige leermeesters staan te popelen om hun kennis en ervaring met jou te delen. Met een dosis enthousiasme en een bereidheid om te leren, ligt de weg naar succes open. Ben je al een doorgewinterde professional in de grond-, weg- en waterbouw? Fantastisch! Bekijk onze vacatures en vind de uitdaging die bij je past. Past geen enkele vacature precies bij jou? Een open sollicitatie is ook van harte welkom. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die ons team willen versterken. De bouw- en infrasector is een veld vol kansen en groeimogelijkheden. Ben je klaar om samen met ons deze boeiende reis te beginnen? Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten!


Functie

Jouw taken omvatten het nauwkeurig aanbrengen van verschillende soorten bestratingen en verhardingen, allemaal in overeenstemming met de geldende regelgeving. We maken hierbij gebruik van geavanceerde machinerie waar mogelijk, wat zorgt voor efficiëntie en kwaliteit in ons werk. Als specialist in bestratingen ben je verantwoordelijk voor het creëren van een solide en duurzame basis voor diverse projecten, variërend van wegen en paden tot pleinen en parkeerplaatsen. Met oog voor detail en vakmanschap lever je keer op keer hoogwaardig werk af dat voldoet aan de hoogste standaarden.


Functie eisen

Beschik je over een paar gouden handen, barst je van het enthousiasme en de motivatie, en ben je iemand die niet terugdeinst voor hard werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word onderdeel van ons team en start een spannend nieuw hoofdstuk in je carrière.


Aanbod

Dit kun je verwachten wanneer je deel uitmaakt van ons team:

  • Competitief salarispakket: Een vast en aantrekkelijk salaris dat jouw vaardigheden en inzet beloont.
  • Digitale hulpmiddelen: Een (smart)phone om onze voorliefde voor digitaal werken te ondersteunen.
  • Vervoer op maat: Een vervoersmiddel dat past bij je functie en de benodigdheden van je werk.
  • Rijke werkervaring: Een rol vol afwisseling en zelfstandigheid, met de kans om stap voor stap meer verantwoordelijkheden op je te nemen.
  • Familiale werksfeer: Een warme familiecultuur binnen een gevestigde familieonderneming, gelegen in de idyllische omgeving van de Purmer.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: Toegang tot één van de beste collectieve arbeidsovereenkomsten in de sector, de CAO Bouw en, in bepaalde gevallen, Bouw UTA.
  • Gezondheidsvoordelen: Collectiviteitsvoordeel op je ziektekostenverzekering, voor jouw en je familie's welzijn.
  • Ontwikkelingskansen: Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, of je nu verder wilt leren, doorgroeien of door ons opgeleid wilt worden.
  • Wij geloven in het investeren in onze mensen en het bieden van een ondersteunende omgeving waarin iedereen kan floreren. Sluit je bij ons aan voor een toekomst vol mogelijkheden!
Sollicitatie

Winston Bundel, telefoonnummer: 072-7440035 of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in