+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Kandidaat of Register Makelaar / Vestigingsleider Purmerend Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 - € 5.000 p/m
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Namens onze opdrachtgever (een NVM kantoor in Purmerend) zoeken wij een Kandidaat of Register Makelaar met de instelling van een ondernemer. Een topper met de potentie om (per direct of op termijn) de rol van Vestigingsleider in te vullen.

► Denk jij in kansen en mogelijkheden?
► Ben jij een kartrekker?
► Weet jij ieders individuele potentie te smeden tot een top-resultaat voor het team?

En ben jij een ervaren Kandidaat Makelaar (KRMT, in opleiding tot Register Makelaar) of ben je al gecertificeerd RM’er? Dan zou jij wel eens de ideale kandidaat kunnen zijn om dit kantoor naar grote hoogte te tillen!



Gevraagd

Je bent zowel empathisch als commercieel. Je denkt in mogelijkheden en je bent ondernemend. Je kunt zeer goed zelfstandig uit de voeten, maar je vindt het fijn om terug te kunnen vallen op een solide organisatie. Je hebt ruime ervaring in de woningmakelaardij, maar je vindt het ook prettig om te kunnen overleggen c.q. sparren met je collega’s.

Je hebt een K-RMT of RM(T)-titel én voor jou geldt: “a makelaar never sleeps”.



Aanbod

Wat mag jij verwachten?

Een prachtige uitdaging, dat staat vast.

Een groep succesvolle ondernemers – met veel ervaring in de makelaardij, de financiële dienstverlening, retail en sales – is de afgelopen periode druk geweest met de ontwikkeling van een nieuwe makelaardijformule. Zij hebben onlangs een bestaand en gevestigd NVM kantoor in Purmerend overgenomen en zoeken daarvoor een door de NVM gecertificeerde makelaar.

Met de huidige bezetting kunnen zij voorlopig vooruit, maar de zoektocht naar een nieuwe aanvoerder is ingezet. En hoe eerder die gevonden is, hoe beter ….

Een hechte groep adviseurs en makelaars verstrekt vanuit meerdere locaties in Noord-Holland adviezen rondom de woonwens; uiteraard worden daarbij behorende financiële vraagstukken om die woonwens te realiseren niet over het hoofd gezien.

Voor wat betreft de arbeidsvoorwaarden, mag je rekenen op een meer dan uitstekend salaris. Dit wordt uiteraard gebaseerd op kennis, kunde en ervaring, maar denk aan een range tussen € 3.800,- en € 5.000,-. Daarbij kan een bonusregeling komen en natuurlijk alles wat jij nodig hebt om je werk tot in perfectie uit te oefenen (auto, telefoon, laptop).


Is dit jouw nieuwe functie?
In dat geval komen wij graag met jou in contact. Niet alleen zullen wij je dan veel meer vertellen over de functie, maar zeker ook over de nieuwe makelaardijformule.
 

Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in