+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Chauffeur Afzet Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,10 - € 16,57 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

In de functie van Chauffeur Afzet ga je je bezig houden met het besturen en beladen van een inzamelvoertuig ten behoeve van het inzamelen van huishoudelijk-, bedrijfs- en/ of gevaarlijk afval. Kom jij ons team versterken als Chauffeur Afzet bij Renewi in Purmerend? Samen met ons gedreven team draag jij bij aan een duurzamere wereld. Onze missie? Afval zien als een kans. Daarom maken wij er iets moois van. Je komt in een hecht team waarin de sfeer altijd goed is. Stap jij ook in onze groene wereld? Pak deze kans en laat jouw positieve bijdrage niet verloren gaan. Ontdek zelf waarom werken bij Renewi de beste keuze is! Je takenpakket bestaat uit de volgende werkzaamheden: - Het besturen, beladen en bedienen van een inzamelvoertuig; - Het plaatsen en/of vervangen van inzamelmiddelen en containers of het verzamelen van huishoudelijk-, bedrijfs- en/ of gevaarlijk afval tijdig en op afspraak in; - Je werkt aan de hand van routelijsten, voert de routevolgorde optimaal uit, maakt gebruik van de boardcomputer en je werk actief mee aan het optimaliseren van de routes; - Je leegt, verplaatst en vervangt containers alleen wanneer zij voldoen aan de (acceptatie) voorwaarden (uiteraard overleg je met de planner indien een container niet voldoet aan de voorwaarden); - Je bedient de aanwezige installaties op de wagen; - Je beheert indien van toepassing sleutels van terreinen/ hekwerken van klanten; - Je vervoert de lading naar de daartoe aangewezen verwerkers/ en of op- overslaglocaties. Om deze functie goed te kunnen uitoefenen zijn de volgende punten ook erg belangrijk bij de uitvoering: - Het controleren en beheren van de staat van het voertuig: het signaleren en rapporteren van defecten en/of gebreken aan het voertuig en/of middelen en (laat) deze repareren in overleg met de planner; - Je zorgt voor een volledige rittenregistratie (o.a. tachograaf, chauffeurskaart, dagstaat, vrachtbrieven, losbonnen e.d.) - Je signaleert commerciële mogelijkheden bij bestaande en potentiele klanten; - Uiteraard houd je je aan de wettelijke bepalingen, werk en verbind je je tot het SHEQ Engagement. Tot slot en indien nodig; - Het geven van werk en veiligheidsinstructies aan (nieuwe) medewerkers en uitzendkrachten, conform de procedure.

Wij bieden:

Wil jij werken als Chauffeur Afzet bij Renewi, gevestigd in Purmerend? We bieden een fulltime dienstverband met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarom ontvang je bij ons een salaris tussen €13,10 en €16,57 bruto per uur afhankelijk van je ervaring. Daarnaast bieden wij: • €0,63 bruto verteertoeslag bovenop het uurloon;
• Een goede reiskostenvergoeding;
• Extra toeslagen in het weekend tot 200%;
• Wekelijkse uitbetaling;
• Een leuke baan in een dynamische en snel groeiende organisatie;
• Een gezellige werkomgeving met leuke enthousiaste collega’s. Verdere voordelen? Je kunt gratis parkeren bij ons en we zorgen voor gratis en verse koffie en thee tijdens je werkuren. Bij Renewi werk je samen in een team van toegewijde collega's. We verwelkomen sollicitaties van iedereen die denkt de taak aan te kunnen. Dus als jij denkt dat deze baan bij je past, horen we graag van je!

Wij vragen:

Op zoek naar een dynamische baan als Chauffeur Afzet bij Renewi in Purmerend? Ben jij een persoon die houdt van aanpakken en zijn handen niet omdraait voor een uitdaging? Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je te voldoen aan de volgende eisen: • Een flexibele instelling;
• Rijbewijs C met Code 95 en digitale bestuurderskaart hebt;
• Eigen vervoer hebt om zelfstandig op de locatie te kunnen komen;
• Per direct of binnenkort beschikbaar bent;
• Je in het bezit bent van VCA basis of bereid bent deze binnen 3 maanden te behalen.

Waar ga je werken:

Ben jij klaar om je onmisbare rol op te nemen als Chauffeur Afzet bij Renewi in Purmerend? Bij ons geniet je van een fulltimewerkweek, werken in teamverband, met enthousiaste en toegewijde collega's. Stel jezelf voor, rijden door de dynamische omgeving in Purmerend. En lever je een cruciale bijdrage aan een groenere toekomst. Voelt dit als de perfecte match? Grijp je kans! Geef je carrière een boost en solliciteer nu op deze verrijkende positie als Chauffeur Afzet bij Renewi.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in