+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Servicemonteur elektrotechniek Purmerend Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jackling

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Jackling

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Toe aan een nieuwe uitdaging als servicemonteur in de beveiligingstechniek? Je gaat aan de slag met onderhoud en het oplossen van storingen aan beveiligingssystemen. Dit werk is belangrijk, want het gaat over veiligheid. Je praat ook met klanten en legt technische dingen duidelijk uit. Het werk lijkt op dat van een elektromonteur, maar je werkt met grotere schakelkasten en hogere werkspanningen. Dit zorgt voor meer variatie in je werk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een elektromonteur of servicemonteur en toe aan een nieuwe uitdaging? En heb je ervaring met beveiligingssystemen? Of heb je een elektrotechnische achtergrond en wil je graag werken in de beveiligingstechniek? Als servicemonteur kan je aan de slag bij onze klanten op locatie in de utiliteit en/of woningbouw.

Servicemonteur beveiligingssystemen is een veelzijdige functie, je taken gaan van regulier onderhoud tot storingen oplossen. Het is van belang dat dit secuur gebeurt omdat het gaat over veiligheid en de inboedel van een pand. Daarnaast ben je in staat om technische vraagstukken makkelijk uit te leggen aan de klant.

Als servicemonteur beveiligingssystemen ben je er voor het uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen aan beveiligingsinstallaties. Je stemt je werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie. Je bent bekend met verschillende beveiligingssystemen waaronder inbraak-, brand-, intercom-, toegang- en camerasystemen binnen de beveiligingstechniek.

Het werk is vergelijkbaar met dat van een elektromonteur, alleen zijn de schakelkasten een stuk groter en werk je met werkspanningen tot wel 400 volt. Dus ook de elektromonteur die op zoek is naar meer variatie past goed in deze functie.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op of solliciteer direct!



Gevraagd

– Afgeronde mbo opleiding gericht op elektrotechniek, eventueel aangevuld met technicus beveiligingssystemen (TBV of MBV);
– Minimaal 2 jaar ervaring als elektromonteur;
– VCA-basis of bereid deze te halen.



Aanbod

Wij vinden het belangrijk dat jij goed je werk uit kan voeren. Een zelf ingerichte bus en goed gereedschap hoort daarbij. Jij bent degene die het werk uitvoert dus jij weet wat er nodig is om bewoners en opdrachtgevers blij te maken. Verder bieden we jou:

– Een goed salaris;
– Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen;
– Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract;
– Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
– Een goede pensioenregeling.

Word jij onze nieuwe collega servicemonteur beveiligingssystemen.? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of appen als je nog vragen hebt over de vacature. 06 46 62 40 81

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in