+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Locatiemanager Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zorgcirkel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.194 - € 5.593 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Duik in de wereld van ouderenzorg als locatiemanager bij onze inspirerende locatie in Zaandam. Hier krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan onze droom van een maatschappij waarin alle ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen. Je wordt de spil in de ontwikkeling van teams, waarbij persoonsgerichte zorg centraal staat. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bijdrage aan je sportabonnement, fietsplan en uitruil reiskosten. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

📍 Zaandam 

💰 €4.194 – €5.593

🕓 32-36 uur  

Locatiemanager | 32-36 uur | Zaandam | Saenden

Ben jij de locatiemanager die wil meebouwen aan de koers van De Zorgcirkel? Ben jij de motiverende leider die het team coachend kan meenemen? In onze locatie Saenden in Zaandam hebben we een mooie positie voor je waar je ons kan helpen om onze droom (een maatschappij waarin alle ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen en zij hun bijdrage mogen leveren) verder uit te bouwen.

Jouw nieuwe baan
Essentie jouw rol
Als locatiemanager (binnen De Zorgcirkel heet de functie zorgmanager) ben je verantwoordelijk voor ons zorgcentrum Saenden in Zaandam. Je vertaalt samen met de teams van professionals de koers van de organisatie naar de afdelingen. Vanuit die vertaalde koers geef je sturing en begeleid je de ontwikkeling van de teams. Als locatiemanager zit je minder dicht op de uitvoering, maar faciliteer en ondersteun je de teams bij het behoud en het vergroten van hun probleemoplossend vermogen. Jouw uitdaging: het team motiveren en stimuleren tot de hoogst mogelijke vorm van persoonsgerichte zorg. 

Wat ga je doen?
Vanuit jouw hoofddoelstellingen: resultaat, kwaliteit en veiligheid, schep je de voorwaarden en richt je de processen zodanig in, dat de doelen op het gebied van financiën, kwaliteit, productie en personeel in samenhang worden gerealiseerd en geborgd. Als locatiemanager ben je de verbindende factor tussen alle mensen en partijen die betrokken zijn bij de locatie. Van familie en vrijwilligers tot en met professionals. Je zorgt ervoor dat iedereen kan doen waar hij goed in is en hebt daarin als leidinggevende een voorbeeldfunctie. Je rapporteert aan de Regiodirecteur.

Nieuwbouw
Om Saenden weer helemaal aan de wensen van deze tijd te laten voldoen worden er plannen ontwikkeld om tot nieuwbouw te komen. Als locatiemanager krijg jij uiteraard ook een rol in het meedenken over deze plannen.

Dit bieden wij je

  • Een hartelijk welkom en goede inwerkperiode;
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, scholingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden;
  • Een jaarcontract voor 32-36 uur per week met de intentie tot onbepaalde tijd;
  • FWG 60 cao VVT min €4.194- max €5.593,-; 
  • 8,33% eindejaarsuitkering, een bijdrage aan je sportabonnement, fietsplan en uitruil reiskosten. 

Dit vragen wij

  • Beschikbaar 32-36 uur;
  • HBO diploma bij voorkeur richting management in de zorg;
  • Managementervaring in de zorg met een coachende, faciliterende stijl van leidinggeven;
  • Je bent bekend met ZZP-indicaties, wetgeving en financieringsstromen in de gezondheidszorg;
  • Financieel inzicht, resultaatgericht, communicatief sterk, probleemoplossend vermogen, besluitvaardig;
  • Ervaring met veranderprocessen en projectmatig werken;
  • Energie, enthousiasme en een passie voor ouderenzorg.

Hier ga je werken
Midden in het centrum van Zaandam staat onze locatie Saenden. Zodra je binnenstapt sta je gelijk op het gezellige binnenplein. Het plein is letterlijk een middelpunt in het gebouw aangezien de meeste appartementen om het plein heen zijn gebouwd en ook direct uitkijken op het plein. Dit creëert een fijne en gezellige sfeer. In totaal zijn er 91 appartementen en je vindt op deze locatie PG en somatische cliënten. 

Saenden heeft de afgelopen jaren mooie ontwikkelstappen gezet en is zowel op kwaliteit van zorg als financieel een locatie die het op orde heeft.

Ook leuk om te weten is dat onze locatie Saenden het Roze Loper certificaat heeft. Met dit certificaat willen wij vooroordelen tegengaan en bewustzijn ontwikkelen m.b.t. LHBTI met als doel een organisatie te zijn waar iedereen zich veilig en geaccepteerd voelt.

Oriënteren of solliciteren?
Ben je enthousiast over deze vacature, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Heb je eerst nog vragen, neem gerust contact op met Tanja Froidbise, regiodirecteur a.i. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Onze mails komen soms helaas in de spam. Hou deze dan ook goed in de gaten na je sollicitatie.

Past deze vacature toch niet (helemaal) bij je, ben je benieuwd naar al onze carrièremogelijkheden of wil je je aanmelden voor onze job-alert? Ga dan naar

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in