+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.

Teamleider Productie (Luchttechniek/Regeltechniek) Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

BuildingJobs

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BuildingJobs

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Het bedrijf maakt technische oplossingen voor luchtverdeling en regeling. Ze werken zowel in als buiten het land. Als Teamleider Productie leid je een team dat deze oplossingen maakt. Je zorgt dat alles goed gepland is en dat het werk op tijd en goed gebeurt. Ook kijk je of de kwaliteit goed is. Je werkt met een fijn team en doet verschillende taken. Dit is een mooie kans voor iemand die van afwisseling en hard werken houdt. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever levert mooie, technische oplossingen op het gebied van luchtverdeeltechniek en regeltechniek. Met inzet van hun eigen productieomgeving, wordt een deel van het assortiment geassembleerd tot hoogwaardige eindproducten die direct klaar zijn voor toepassing op bouwprojecten in binnen- en buitenland.
 

Als Teamleider Productie ga jij ervoor zorgen dat de productieplanning optimaal gaat verlopen, waarbij je stevig inzet op zowel kwaliteit als tijdige beschikbaarheid. 

Je bent direct verantwoordelijk voor het leidinggeven aan een enthousiast team van assemblage medewerkers. De productiewerkzaamheden verlopen vlot en ordelijk, dankzij jouw efficiënte personeels- en materiaalplanning. Steekproefsgewijs controleer jij de uitgevoerde werkzaamheden op zowel mechanische als elektrische / regeltechnische eigenschappen, waardoor de gewenste kwaliteit gewaarborgd blijft.

Uiteraard zorg je voor een correcte administratieve verwerking van de werkzaamheden binnen het ERP systeem en onderhoud je op dagelijkse basis nauw contact met de betrokken afdelingen binnen de organisatie en eventuele externe toeleveranciers. Als het werkaanbod dat vereist, stap jij in de operationele rol en ondersteun je het team bij de assemblagewerkzaamheden.

Kortom, een echte sleutelrol met een afwisselend takenpakket voor iemand die van aanpakken houdt!



Gevraagd

Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik je tenminste over:
 

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Een afgeronde technische opleiding, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
  • Enige jaren ervaring in een leidinggevende functie.
     

In jouw werk ga je graag oplossings- en resultaatgericht te werk. Je kunt goed communiceren en weet met overtuigingskracht jouw team te motiveren tot het behalen van goede resultaten. Met jouw kennis en ervaring van het MS Office pakket en eventuele ERP systemen, is het voeren van een overzichtelijke administratie voor jou uiteraard geen probleem. 



Aanbod

Je gaat een sleutelrol vervullen in deze organisatie, waarbij je op zeer zelfstandige wijze aan het werk kunt gaan. Je ziet uitdaging in het behalen van deadlines en doet daarop graag een beroep op jouw vermogen tot plannen en organiseren. Je komt te werken op de locatie in Purmerend, een locatie die ook goed te bereiken is met het OV. Je komt terecht in een team van betrokken collega's, die graag voor elkaar klaarstaan.
 

De functie kent o.a. de volgende voorwaarden:
 

  • Een salaris tussen de € 4.500 - en € 5.000;  
  • Een ruime verlofregeling met de mogelijkheid tot het bijkopen van extra vrije dagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Regelmatig leuke afdelings- en bedrijfsuitjes.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van luchtverdeelcomponenten, (na)regelsystemen en regeltechnische oplossingen. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in