+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tecforce

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.200 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom bij ons team als Werkvoorbereider en laat je talent schitteren in Purmerend! Jouw werk is essentieel voor het tot leven brengen van projecten in de ondergrondse infrastructuur. Je coördineert en organiseert projecten, beheert de administratie en zorgt voor een vlotte communicatie tussen alle betrokkenen. Je maakt integrale plannen en houdt de voortgang van projecten in de gaten. Ook ben je het eerste aanspreekpunt bij storingen en werk je samen met verschillende partners. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Maak deel uit van ons team en laat je talent schitteren als Werkvoorbereider in het bruisende Purmerend! Met jouw nauwkeurige voorbereiding breng je projecten tot leven en maak je een echte impact. Klaar om je stempel te drukken op de ondergrondse infrastructuur van Purmerend? Word onze Werkvoorbereider en zie hoe jouw precisie het verschil maakt!


Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider in Purmerend speel je een centrale rol in het voorbereidingsproces van diverse projecten binnen de ondergrondse infrastructuur. Je coördineert en organiseert deze projecten nauwkeurig, in samenwerking met verschillende belanghebbenden en partners.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten het beheren van de projectadministratie, inclusief het managen van e-mails, correspondentie en documenten, evenals het plannen van werkoverleggen en het bijhouden van gedetailleerde verslagen. Je zorgt ervoor dat alle partijen goed geïnformeerd zijn en dat documentstromen soepel verlopen, zowel in de planningstool als in interne werkprocessen.

Een essentieel onderdeel van je takenpakket is het opstellen van integrale uitvoeringsplannen en forecast planningen, waarbij je verschillende aspecten van het project in overweging neemt, zoals technische specificaties, budgetten en planningen, om een effectieve uitvoering te garanderen. Je bewaakt de planning en uitvoering van engineering, waarbij je deadlines nauwlettend in de gaten houdt en eventuele knelpunten tijdig signaleert en aanpakt.

Als Werkvoorbereider fungeer je ook als eerste aanspreekpunt voor klanten bij storingen. Je neemt storingsmeldingen in behandeling en zorgt voor een snelle en adequate afhandeling om de klanttevredenheid te waarborgen.

Een belangrijk aspect van je rol is het onderhouden van contact met ketenpartners, zoals leveranciers en aannemers. Je initieert acties en bevordert een goede samenwerking om projectdoelen te bereiken en mogelijke uitdagingen tijdig aan te pakken.



Gevraagd

Wij zoeken de perfecte Werkvoorbereider voor onze locatie in Purmerend. Ben jij een organisatorisch genie met een scherp oog voor technische details in ondergrondse infrastructuur? Bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden? Kennis van wet- en regelgeving en ervaring met planningstools en projectmanagementsoftware zijn zeker een pluspunt. Jij bent niet bang voor een beetje druk; je kunt moeiteloos schakelen tussen taken en prioriteiten. Bovendien, als je voldoet aan de onderstaande criteria, willen we jou graag in ons team hebben:

  • Administratief sterk. Ervaring in administratieve taken is dus zeer welkom;
  • Enige kennis en affiniteiten met contracten;
  • Communicatief vaardig;
  • Gunfactor, waardoor het coördineren van de documentenstromen jou gemakkelijk afgaan;
  • Ervaring met projecten.


Aanbod

Bij Tecforce streven we naar een werkomgeving waarin jouw persoonlijke groei voorop staat. We zijn hier om al jouw vragen te beantwoorden en we bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €2.600,- tot €3.200,-, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 8,33% vakantiebijslag;
  • 25 vakantiedagen aangevuld met (13) adv- dagen conform cao van opdrachtgever;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen;
  • Pensioenopbouw via Tecforce.

Laat geen twijfel bestaan als je gelooft dat jij de perfecte kandidaat bent. Solliciteer nu direct! Zelfs als je niet alle vereisten afvinkt maar wel potentie ziet in deze rol, nodigen we je uit voor een gesprek om te ontdekken hoe we samen jouw mogelijkheden kunnen benutten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in