+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch Werkbegeleider Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkom

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 3.784 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In de rol van Technisch Werkbegeleider bij Werkom, help je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk door ze te begeleiden in technische projecten. Je werkt met een grote variatie aan opdrachten, van elektrische draaideuren tot voertuigen. Jouw taak is niet alleen technisch, maar ook om een positieve sfeer te creëren en mensen te helpen ontwikkelen. Het is een afwisselende en leuke baan waarbij je echt het verschil maakt voor anderen. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een technische achtergrond en lijkt het je leuk om dat te combineren met begeleiden in een sociale werkplaats? Solliciteer dan bij als Technisch Werkbegeleider bij Werkom in Purmerend en ontdek hoe waardevol het is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer terug in het zadel te helpen!

Werkom
Werkom werkt, voor werkzoekenden én werkgevers. Wij zijn het leerwerkbedrijf van de gemeenten Zaanstad en Purmerend en helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk. Het doel is simpel: zoveel mogelijk mensen hun eigen inkomen te laten verdienen. Met eigen leerwerkbedrijven én trajecten in het bedrijfsleven. Ter uitbreiding van het team van Industrie & Dienstenzij wij op zoek naar een Technisch Werkbegeleider die de techniek en mensenwerk graag met elkaar combineert.

Functieomschrijving
Als Technisch Werkbegeleider ondersteun, begeleid en coach je onze werknemers tijdens het uitvoeren van elektrotechnische productieopdrachten. En dat is echt een feestje van variatie; we assembleren elektrische draaideuren, stoppenkasten, zelfs voertuigen(!) en verzorgen een verscheidenheid aan bekabeling opdrachten. Je geeft werkinstructies waar nodig en creëert vooral een positieve sfeer om lekker aan de slag te gaan. Een ontzettend leuke en diverse functie waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van mensen door lekker actief bezig te zijn. En zo verschillend als de opdrachten zijn, zo kleurrijk is de groep die je begeleidt!

Gevraagd

Concreet
  • Het leiden van dagelijkse activiteiten en planning bij de afdeling Elektro;
  • Zorgen voor een goede sfeer tijdens de werkzaamheden;
  • Begeleiden en coachen van medewerkers en bijdragen aan hun ontwikkeling;
  • Het bewaken van de spelregels en extra aandacht geven;
  • En zorgen voor een veilige leeromgeving en naleving van kwaliteit- en veiligheidsvoorschriften;
Als Technisch Werkbegeleider speel je een essentiële rol in het werkgeluk van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt en zie je hen groeien en bloeien. Dat maakt deze functie ontzettend waardevol.
Belangrijk: Bij onze Leerwerkbedrijven werken mensen met een beperking die geen reguliere baan hebben of begeleid worden op weg naar een baan. Onze Technisch Werkbegeleider begrijpt dan ook dat het hier niet altijd razendsnel gaat maar dat hier een goede balans is tussen efficiënte inzet en het menselijke aspect.

Aanbod

Wij bieden
Allereerst een prachtige baan als Technisch Werkbegeleider waar de ontwikkeling en begeleiding van medewerkers centraal staat.

Verder:
  • Mooi en uitdagend werk bij een organisatie die continu in beweging is en midden in de samenleving staat;
  • Salaris op basis van de CAO SGO schaal 6 (maximaal € 3.481,00) op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenopbouw, betaald ouderschapsverlof, opleidingsfaciliteiten en een individueel keuzebudget van 17,05% van het jaarsalaris;
  • Een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
  • En uiteraard kom je in een fijne, flexibele werkomgeving met leuke collega’s!
Contact
Solliciteer direct met cv en motivatie op Technisch Werkbegeleider via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Of whatsapp bij vragen via Ruth Kremer 06 54252566 of bel met Pierre Abels, Werkbegeleider Elektro, via 06 52488725 voor een impressie van de functie.

Als onderdeel van de sollicitatie vragen we voor deze functie een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in