+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Putten.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Putten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BaanMeesters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.800 p/m

Vacatureomschrijving

Het bedrijf

Als er maatwerk moet worden geleverd dan ben je bij deze bouwer op het juiste adres. Bij deze specialist in Putten kan je terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Projecten die aangenomen worden zijn middelgroot, uitdagend en uniek. Van het zetten van een terrasmuur tot het bouwen van een paardenstal of villa ben je bij deze bouwer aan het juiste adres. Met ons team van zo’n 12 collega’s zorgen we dat elk project aan de gestelde kwaliteit voldoet en onze opdrachtgevers blij zijn. Door de orderportefeuille die toeneemt zijn op zoek naar versterking op ons kantoor.

De baan

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het gehele bouwproces: van de voorbereiding van een project tot en met het opleveren van het eindresultaat. Je functie bestaat onder andere uit het onderhouden van relaties met klanten en leveranciers. De financiële aspecten zoals kostenberekeningen, uitwerken van offertes en het inkopen van materialen. Als je ook goed bent in het aanpassen van tekeningen is dat een pré. Ons kantoor is niet groot, je takenpakket is daardoor breed en geen dag hetzelfde. Een voorbeeld van een project is het verbouwen van een kantoorpand naar een appartementencomplex of het veranderen van een hooiberg naar een garage.

Functie eisen

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, want jij bent het visitekaartje van het bedrijf. Collega’s moeten op je kunnen bouwen; je bent collegiaal, je neemt de leiding en in stresssituaties ben jij de gene die het hoofd koel houdt. Je hebt enkele jaren werkervaring in de (woning) bouw als werkvoorbereider. Daarnaast beschik je over goede vak- en materiaal kennis. Er is een mogelijkheid om tekenwerkzaamheden toe te voegen aan je takenpakket.

Wij bieden

De geschikte kandidaat hebben we veel te bieden. Je krijgt een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het meest waardevolle: je collega’s, je wordt onderdeel van een geweldig  hecht team. Je krijgt volop de ruimte jezelf verder te ontwikkelingen.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Jeroen van den Berg op telefoonnummer 0341-437030. Ben je geïnteresseerd in deze functie ontvangen wij graag jouw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in