+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Distributie chauffeur CE Raalte

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

24/7 drive

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
24/7 drive

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,94 - € 17,64 p/u

Vacatureomschrijving

Als Distributie chauffeur maak je niet alleen winkelritten door heel Nederland, maar ga je ook de ophaalpunten bevoorraden met trolleys vol boodschappen en/of pendelen van DC naar DC.

Jumbo heeft meer dan 600 winkels door heel Nederland die jij allemaal gaat bevoorraden. Van Texel tot Maastricht, geen dag is hetzelfde met zoveel verschillende routes.

Kun jij goed tegen een beetje kou? Dat komt dan goed uit aangezien het -21 graden is op get DC in Raalte. De 54 rolcontainers diepvries worden per 4 door een lange pompwagen aangeleverd, waarna jij ze gesorteerd in de trailer zet.

Je maakt deze dag 10 á 11 stops. Op de losplek aangekomen zet je 4 tot 5 rolcontainers op de laadklep, die je een duwtje richting het magazijn geeft. Hierna ga je weer door naar het volgende filiaal. Je hoeft geen emballage mee te nemen, maar als je leeg bent bel je de planning wat je mee terug kan nemen, mits je niet blijft overnachten. Dit is een optie, zeker als de dagen gemiddeld 12 uur zijn. Jij bepaalt wat je wilt.

Vanuit standplaats Raalte kun je ook worden ingezet voor het e-fulfilment center (EFC). Online boodschappen bestellen wordt steeds populairder. Ook bij de Jumbo is dit het geval. Zij hebben jouw en mijn boodschappen alvast bij elkaar verzameld en klaar gezet. Dit gebeurt in grote trolleys. Deze zijn wat lichter en makkelijker te hanteren dan een rolcontainer. In totaal passen er 28 in een oplegger die jij in 10 á 12 uur met 4 stops zal afleveren bij de verschillende pick up points in Nederland.

Tijdens het sollicitatie gesprek kijken wij naar jouw persoonlijke situatie en behoeftes om jouw werkzaamheden zo veel mogelijk op aan te passen.Wil je vroeg op? Wil je parttime werken? Wil jij een uitdaging en door het hele land winkels bevoorraden? Alles is mogelijk!



Gevraagd

  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE met code 95 en bestuurderskaart
  • Je bent 2 van de 4 weekenden 1 dag beschikbaar
  • Je bent servicegericht en hebt een vriendelijke houding
Arbeidsvoorwaarden
  • Een salaris tussen de € 13,94 en € 17,64 bruto per uur
  • Met elk gewerkt uur spaar je voor punten welke je in kunt wisselen voor werkkleding
  • Modern materieel


Bedrijfsomschrijving

Het is onze drive om werknemers en werkgevers in de transport en logistieke wereld bij elkaar te brengen. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. 24/7 drive is hét uitzendbureau voor chauffeurs. We zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E). Via ons vind je altijd de vrachtwagen én werkgever die bij jou past. Ook bieden we opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen en verzorgen we het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95. Door ons grote aanbod aan vacatures heb je meer keuze en kun je kiezen voor een baan én opdrachtgever die ook echt bij jou passen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in