+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raalte.
Laad meer vacatures

Operator in opleiding Raalte

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Wil je leren en tegelijkertijd werken? Dit is je kans om te groeien terwijl je werkt. Je krijgt de mogelijkheid om door te groeien en misschien zelfs overgenomen te worden door het bedrijf. Plus, je werkt in een team waar plezier in het werk voorop staat. Je wordt opgeleid tot operator en leert alle belangrijke vaardigheden, van storingen oplossen tot werken met computersystemen. Je werkt in ploegen, wat betekent dat je na 6 dagen werken, 4 dagen vrij hebt. Genoeg tijd voor ontspanning dus! Ook is er aandacht voor duurzaamheid en worden er leuke evenementen georganiseerd, zoals een zomerse BBQ en een kerstborrel met collega's. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Opgeleid worden en doorgroeien tegelijk? Ga aan de slag als operator in opleiding en verdien tot €20,16 per uur. Jaja! dit kan allemaal bij TenCate in Nijverdal. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • € 20,16 per uur incl. toeslagen!
  • Fulltime baan
  • Leren en werken tegelijk!
  • Kans op een overname!
  • Doorgroeimogelijkheden!
  • Werkplezier natuurlijk!
Wie ben jij

Als operator in opleiding ben jij een echte kunstgras fanaat. Jij wilt graag leren en ben je op zoek naar een baan voor langere tijd. Verder is het handig dat je:

  • Eigen vervoer om naar Nijverdal te komen
  • Fulltime beschikbaar in 5 ploegen.
  • Zin hebt om te leren!
Wat ga je doen

Als operator in opleiding word jij opgeleid tot operator. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat je de beste kunstgrassen maakt. Jij houdt alle machines draaiende in dit proces! De machines veranderen de kleine plastic bolletjes in kunstgras.
De ervaren operators bij TenCate gaan jou alle kneepjes van het vak leren, denk hierbij aan: Storingen oplossen, werken bij de computers/ systemen en verantwoordelijkheid nemen! Je gaat dus werken in de 5 ploegen als operator in opleiding,dit betekent dat je werkdagen hebt van maandag t/m zondag. Je werktijden zijn van 06:00 tot 14:00. 14:00 tot 22:30 en van 22:30 tot 06:00. Jij gaat dus 6 dagen knallen, en 4 dagen chillen. Genoeg vrije tijd dus!

Waar ga je werken

In het mooie Nijverdal bij Ten Cate! Eén van de grootste bedrijven op het gebied van kunstgras. Ook zorgen ze ervoor dat die op een duurzame manier gebeurt, want dat vinden we erg belangrijk! Op de belangrijkste momenten zorgen ze goed voor je als operator in opleiding. In de zomer kan je gaan genieten van een heerlijke BBQ met al je collega's en in met de kerst is het ook tijd voor een borrel!

Sollicitatie

Ready? GO! Solliciteer snel als operator in opleiding ! Binnen één werkdag krijg jij reactie, dan bel ik je om kennis te maken. Maak alvast een bel afspraak, de link vind je in de bevestiging van je sollicitatie. Toch nog vragen? Je kan me bereiken via de onderstaande gegevens!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in