+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch Beheerder Raalte

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij, een woningbouwcorporatie, zoekt een Technisch Beheerder. In deze rol ben je het aanspreekpunt voor technisch beheer en werk je aan mutaties en projecten. Je zorgt voor de kwaliteit en communicatie, en bent betrokken bij het hele proces. Je maakt deel uit van een team dat samenwerkt aan het verbeteren van processen. Deze baan biedt veel afwisseling en de kans om te groeien. Een ideale kans voor wie van techniek en mensen houdt. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een woningbouwcorporatie die bekend staat als sociaal- en maatschappelijk betrokken. De organisatie zet haar bewoners centraal in haar dienstverlening. Denkt mee met de medemens en toont begrip voor de omgeving. Een betrokken corporatie die midden in de samenleving staat. De medewerkers weten wat er speelt bij de huurders en denken en handelen vanuit de behoeften van huurders en woningzoekenden. De organisatie kent ongeveer een 100-tal collega’s. 


Bedrijfscultuur

Een klantgerichte, ondernemende organisatie met een open cultuur en een prettige werksfeer. De organisatie biedt je de ruimte en de kansen om initiatief te nemen, creatief te zijn en je verder te blijven ontwikkelen.

Als Technisch Beheerder ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen complexen en ben je het aanspreekpunt richting de partners, collega’s en huurders op het gebied van het technische beheer. Hierbij gaat het zowel om mutaties als om beheer en projecten. 

Als het gaat om de mutaties dan ben jij verantwoordelijk voor het technische proces. Jij doet de voor- en eindinspecties, zorgt voor de oplevering van de woning aan de huurder en geeft opdrachten voor mutatieonderhoud of na-renovaties. Je houdt tijdens dat proces de kwaliteit, doorlooptijd en het budget goed in het oog. 

Als het gaat om projecten dan ben jij samen met de projectleider verantwoordelijk voor de voorbereiding van de aanbesteding van planmatige onderhoudsprojecten. Jij bewaakt tijdens de uitvoering de kwaliteit en zorgt in deze trajecten voor een goede communicatie met de huurders en de opdrachtnemers. Ook verzorg je de oplevering van de woningen aan de huurders. Na afronding van het project draag jij de gegevens over aan de woningbeheerder. 

Intern neem je deel aan de gezamenlijke weekstart. Verder neem je deel in ontwikkelgroepen, waarbij het bijvoorbeeld gaat over procesverbeteringen. Jij bent als Technisch Beheerder dé verbindende schakel tussen uitvoering, beheer en beleid. Dit alles maakt dat jij breed inzetbaar bent in een afwisselende baan. Zo ben je het ene moment bezig met technisch vragen van huurders voor bijvoorbeeld ZAV-aanvragen en ben je het andere moment druk met het (laten) uitvoeren van verbeteringen aan de complexen. Voor jouw functioneren in de rol van Technisch Beheerder is het belangrijk dat je goed het overzicht weet te behouden en de juiste prioriteiten stelt. Je hebt hart voor de huurders en je weet op de juiste wijze te communiceren en samen te werken met betrokkenen. Tot slot sta je stevig in je schoenen en ben je in staat om proactief te acteren. 
 


Functie eisen

•    Een afgeronde opleiding MBO+/HBO in bouwkundige richting; 
•    Kennis van bouwtechnische zaken in de breedste zin;
•    Kennis van asbest en ervaring met geïntegreerde contractvormen (bijv. UAV-GC) zijn een pré. 

Competenties
•    Helikopterview, organisatorisch & projectmatig;
•    Procesgericht, innovatief & gedreven;
•    Communicatief vaardig, sociaal & teamspeler.

Wil jij meer weten over de vacature, organisatie en voorwaarden?  Neem voor meer info contact op met Ben Wentink, Senior Consultant Techniek. Telefonisch bereikbaar via 038-4212118 of mobiel 06-38319807. Of door je CV en motivatiebrief te versturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in