+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raalte.

Inpakker Raalte

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 15,57 p/u

Vacature in het kort

Kom werken als inpakker bij Beaphar en verdien een lekker salaris! Je krijgt de kans om in verschillende ploegendiensten te werken en elke week je salaris te ontvangen. Bij Beaphar werk je met leuke collega's en is er altijd goede begeleiding. Het werk is afwisselend en je leert veel, van het inpakken van producten tot het werken aan verschillende taken. Plus, er staat altijd heerlijke koffie voor je klaar. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ga nu aan de slag als inpakker bij Beaphar. Verdien vanaf 18 jaar al een super lekker salaris van € 15,57. inclusief toeslag. Werk in ploegendiensten én krijg de leukste collega’s cadeau! Solliciteer snel.

Wat bieden wij jou
  • Een lekker salaris van € 13,54 in dagdienst
  • Wanneer je in 2 ploegen werkt verdien je €15.57
  • Elke week salaris op je bankrekening!
  • Baan voor langere tijd
  • Top begeleiding van onze planner Quinty!
  • Super gezellige collega’s
Wie ben jij

Naast dat jij als inpakker zin hebt om aan de slag te gaan, verder:

  • Ben je in het bezit van eigen vervoer naar Beaphar toe
  • Is het spreken van de Nederlandse taal een vereiste
Wat ga je doen

Wat ga je doen als inpakker bij Beaphar? Het is meer de vraag: Wat niet?! Bij Beaphar is het de bedoeling dat jij alle afdelingen onder de knie krijgt. Zo sta je dus de ene dag aan de lijn en zorg je ervoor dat de bijsluiters in het medicijndoosje komt. En de andere dag ben je bezig met bijvoorbeeld hondenshampoo! Op meerdere afdelingen ga jij dus lekker bezig met inpakken, dit met een lekker muziekje op de achtergrond. Zo is het dus super afwisselend werk, en verveel je je geen moment! Dat kan natuurlijk ook niet met die super gezellige collega’s van je! Als inpakker bij Beaphar kun je verschillende ploegendiensten werken. De tijden zijn in de ochtend van 06:00 tot 14:30. In de avond werk je van 14:30 tot 23:00. Werk je een reguliere dagdienst, dan werk je van 07:30 tot 16:30.

Waar ga je werken

Bij Beaphar! Je hebt het vast wel eens gezien toen je door Raalte heen reed. Het is niet te missen! Bij Beaphar worden veel verschillende producten gemaakt en verpakt! Denk aan bijvoorbeeld vogel- of knaagdier voeding! Maar ook vlooienbandjes voor kleine huisdieren. Naast dat Beaphar goed zorgt voor kwaliteitsproducten voor onze huisdieren, zorgen ze ook goed voor hun inpakker! Zo hebben ze de lekkerste koffie van Raalte al voor jou klaar staan.

Sollicitatie

Solliciteer nu snel als inpakker bij Beaphar zonder CV! Gedaan? Dan bel ik jou binnen één werkdag op om dit samen te bespreken! Toch eerst nog vragen? Mijn informatie vind je onderaan de pagina!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in