+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raamsdonksveer.
Laad meer vacatures

OPERATOR IN OPLEIDING Raamsdonksveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

10Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Op zoek naar een kans om Operator te worden in de chemische industrie? Bij SABIC hebben we een uitstekende mogelijkheid voor jou! We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die geïnteresseerd zijn in een gratis mbo-opleiding tot Operator A, B of C. 

Als Operator in opleiding speel je een cruciale rol in het productieproces. Je leert om geavanceerde apparatuur te bedienen en te controleren, waarbij je ervoor zorgt dat alles efficiënt en nauwkeurig verloopt. Je wordt opgeleid in het uitvoeren van kwaliteitscontroles, het nemen van monsters en het oplossen van operationele problemen. Daarnaast leer je hoe je de veiligheid en milieuvoorschriften naleeft en hoe je samenwerkt in een team om onze doelen te bereiken.



Gevraagd

Je hebt een passie voor techniek en een sterke motivatie om te leren en te groeien in de chemische industrie. Je bent gemotiveerd, nauwkeurig en hebt oog voor detail. Ervaring is niet vereist, maar een positieve instelling en de bereidheid om jezelf te ontwikkelen zijn essentieel. Daarnaast is het voor jou geen probleem om in ploegen te werken.

Aanbod

Je krijgt een uitdagende en dynamische baan in een stimulerende werkomgeving. We bieden een uitgebreid opleidingstraject, waarbij je de mogelijkheid krijgt om een gratis mbo-opleiding tot Procesoperator A, B of C  te behalen. Daarnaast bieden we een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsomschrijving

SABIC is wereldwijd een vooraanstaand bedrijf in de chemische industrie, met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid. Onze fabriek in Raamsdonkveer is een belangrijk onderdeel van onze activiteiten, waar we hoogwaardige plastic producten produceren die worden gebruikt in diverse sectoren over de hele wereld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in