+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raamsdonksveer.
Laad meer vacatures

Montage Projectenbouw Raamsdonksveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.300 - € 2.700 p/m

Vacature in het kort

In de Montage Projectenbouw plaats je sandwichpanelen, vooral in de Food-sector. Je werkt met een team aan verschillende projecten. Het is belangrijk dat je netjes en veilig werkt. Je gaat naar veel verschillende plekken, dus het is handig als je in de buurt woont. Je krijgt de kans om te leren en jezelf te ontwikkelen, zelfs met opleidingen die worden betaald. Klaar om te ontdekken waarom wij de beste keuze voor jou zijn? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij de uitdaging aangaan in de Montage Projectenbouw? Hier in Brabant wacht een mooie rol op je bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in isolatiesystemen. Ben jij een enthousiaste aanpakker die sandwichpanelen wil plaatsen voor diverse projecten, voornamelijk in de bloeiende Food-sector. Vind je nauwkeurigheid, veiligheid én gezelligheid belangrijk? Mooi, dan zie ik je snel!


Wat ga je doen?

In de functie van Montage Projectenbouw ga jij aan de slag met het plaatsen van sandwichpanelen. Je werkt nauw samen met de hoofdmonteur en bent verantwoordelijk voor een precieze, nette en veilige afwerking van de projecten. Dagelijks ga je op pad naar verschillende locaties, waarbij een woonplaats in Brabant ideaal is vanwege de lokale projecten.

Je gaat werken met moderne machines en materieel, zodat jij je volledig kunt richten op jouw specialisatie: sandwichpanelenmontage. Als je al ervaring hebt in de sandwichpanelen montage of metalen dak- en gevelbeplating, dan is dat een grote plus. Maar ook als leerling of zonder ervaring ben je welkom. Je wordt opgeleid in de praktijk van alledag, en zelfs het volgen van opleidingen of cursussen om je verder te ontwikkelen in je vakgebied wordt ondersteund en vergoed.


Jouw werkzaamheden
  • Plaatsen van sandwichpanelen voor geconditioneerde projecten zoals U.L.O.-cellen, koelhuizen, vrieshuizen en distributiecentra;
  • Werken aan projecten op grote hoogten;
  • Samenwerken met de hoofdmonteur voor een precieze, nette en veilige afwerking van de projecten;
  • Dagelijks op pad gaan naar verschillende locaties, bij voorkeur in Brabant vanwege lokale projecten;
  • Gebruikmaken van moderne machines en materieel voor efficiënte uitvoering van de werkzaamheden.


Gevraagd

  • Afgeronde opleiding in sandwichpanelen montage of metalen dak- en gevelbeplating is een pré;
  • Vaardigheid in het nauwkeurig, netjes en veilig afwerken van projecten of bereid dit te doen;
  • Flexibiliteit en bereidheid om op verschillende locaties te werken, met voorkeur voor een woonplaats in Brabant vanwege lokale projecten;
  • Je hebt geen hoogtevrees, soms moet je in de lucht werken;
  • Rijbewijs en bij voorkeur ook een aanhanger rijbewijs, of de bereidheid om deze te behalen.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Je kunt een dynamische werkomgeving verwachten waarin samenwerking en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het is een plek waar jouw ervaring en vaardigheden volledig tot hun recht komen en waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in