+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Raamsdonksveer.
Laad meer vacatures

Procesoperator extrusie 45K tot 60K per jaar Raamsdonksveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DETALENT

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.400 p/m
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In een plasticfabriek, waar plastic producten van hoge kwaliteit worden gemaakt, zoeken we een operator. Je werkt in een prettig 3-ploegenrooster en speelt een belangrijke rol in het productieproces. Je dag begint met het klaarzetten van grondstoffen en daarna stel, bedien en controleer je machines. Kwaliteitscontrole is essentieel. Je zorgt ook voor het onderhoud van apparatuur. Dit is een kans om te werken en te groeien in een groot bedrijf dat waarde hecht aan zijn medewerkers. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving
Wij zijn op zoek naar een operator, die het leuk vindt om te werken op een plasticfabriek voor een (petro)chemische multinational. Zie jij jezelf hier werken? Dan ontvangen wij graag jouw CV!

Functie omschrijving

Welkom in de dynamische wereld van de plasticfabriek! Als operator in dit bruisende bedrijf werk je in een prettig 3-ploegenrooster, waar je een essentiële rol speelt bij het vormgeven van het productieproces.

Je dag begint met het klaarzetten van de grondstoffen, een belangrijke stap in het creëren van hoogwaardige plastic producten. Vervolgens betreed je het hart van de actie, waar je de machines instelt, bedient en nauwlettend controleert. Je bent als een dirigent die de installaties en apparatuur met precisie laat draaien.

Tijdens het proces is kwaliteitscontrole van groot belang. Je houdt een scherp oog op elk detail en voert visuele inspecties uit, terwijl je monsters neemt om ervoor te zorgen dat de producten aan de hoogste standaarden voldoen. Afwijkingen en storingen ontsnappen niet aan jouw aandacht, want je bent de eerste die ze signaleert en meldt, waardoor problemen snel kunnen worden opgelost.

Je bent een meester in multitasking, want naast je operationele taken neem je ook de verantwoordelijkheid om de installaties en apparatuur regelmatig te controleren en te onderhouden. Hierdoor blijft alles soepel draaien en kan het team op jou rekenen voor een probleemloos productieproces.

Ten slotte speel je een actieve rol in het team, waarbij je actief deelneemt aan overleggen en zorgt voor een vlotte overdracht van informatie. Je bent een waardevol lid van de ploeg, altijd klaar om bij te dragen en jouw expertise te delen.

Met jouw passie voor precisie en jouw betrokkenheid bij het creëren van hoogwaardige plastic producten, ben jij de spil in dit opwindende productieavontuur.

 

Functie eisen

We zijn op zoek naar een pro-actieve operator met oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken met goede communicatieve vaardigheden. Je bent resultaatgericht, hebt doorzettingsvermogen en  kunt accuraat werken.

 Verder heb je;

  • MBO werk en denkniveau;
  • Ervaring in productieomgeving(niet verplicht);
  • VCA basis of bereid deze te halen;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Bereid om te werken in 3-ploegen.
Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van extruderen tot plastic korrels en het verwerken van chemische stoffen. Deze plastic korrels worden o.a. gebruikt voor autobumpers tot injectiespuiten, van speelgoed tot verpakkingsmaterialen en van telefoononderdelen tot ruimtevaarthelmen. Als medewerker maak je deel uit van een groep van 40.000 collega’s en zij zoeken voor de locatie Raamsdonksveer een procesoperator die allround in zijn functie wilt worden. 

 

Arbeidsvoorwaarden
  • A.d.h.v. je werkervaring en opleidingsniveau zal je basissalaris uitkomen tussen de €2.600 en €3.400;
  • Ploegentoeslag 17,5%, vakantiedagen, 13de maand en reiskostenvergoeding;
  • Gezonde kansen om jezelf te ontwikkelen bij een multinational die zich inzet voor haar medewerkers;
  • Geïnteresseerd? En wil je nog meer weten over de arbeidsvoorwaarden neem dan contact met ons op!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in