+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rhenen.

CNC Kanter / Zetter Rhenen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Ben je bedreven in het buigen en zetten van metaal en op zoek naar een nieuwe kans? Bij ons kom je terecht in een boeiende omgeving waar je talent voor CNC Kantwerk echt tot zijn recht komt. Je speelt een belangrijke rol in ons team door te zorgen voor precisie en kwaliteit in ons productieproces. We bieden een plek waar je kunt groeien en je vaardigheden kunt verbeteren. Als je houdt van hands-on werk, oog voor detail hebt en technisch inzicht, dan is dit de plek voor jou. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren CNC Kanter / Zetter op zoek naar een spannende nieuwe uitdaging? Zoek niet verder! Bij ons bieden we een boeiende omgeving waar jouw vaardigheden en expertise tot hun recht komen. Als CNC Kanter / Zetter speel je een cruciale rol in ons productieproces, waar precisie en kwaliteit voorop staan. Wij waarderen jouw talent en bieden een stimulerende werkomgeving waar je kunt groeien en jezelf verder kunt ontwikkelen. Klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben

Wat ga je doen?

Als Zetter bij Den Oudsten Staalservice BV zijn we op zoek naar iemand zoals jij. Met deze kwaliteiten ben jij de perfecte aanvulling op ons team:

  • Zelfstandigheid: Je kunt zelfstandig aan de slag, waarbij je verantwoordelijkheid neemt voor je werk en de kwaliteit ervan.
  • Hands-on mentaliteit: Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en het werk aan te pakken.
  • Oog voor detail: Je hebt een scherp oog voor detail en zorgt ervoor dat je werk altijd nauwkeurig en netjes wordt uitgevoerd.
  • Flexibiliteit: Je bent flexibel en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende taken en projecten.
  • Technisch inzicht: Het lezen van technische tekeningen is voor jou geen probleem. Je begrijpt de specificaties en kunt ze nauwkeurig omzetten naar acties.
  • Ervaring met metaalbewerking: Hoewel geen vereiste, is ervaring met metaalbewerking een grote plus. Het stelt je in staat om snel en efficiënt te werken binnen onze productieomgeving.
Als jij jezelf herkent in deze eigenschappen en klaar bent voor een uitdagende rol in een dynamische werkomgeving, dan willen we graag van je horen. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van ons streven naar uitmuntendheid in metaalbewerking!


Gevraagd

Functie-eisen

Als CNC draaier ben jij een essentieel onderdeel van het productieteam. Om succesvol te zijn in deze rol, zijn hier de functie-eisen die we zoeken:

Ervaring en Vaardigheden: Je hebt aantoonbare ervaring als CNC draaier en beschikt over uitgebreide kennis van draaitechnieken en CNC-programmering.Technisch Inzicht: Je begrijpt technische tekeningen en kunt deze interpreteren om de benodigde bewerkingen uit te voeren.Precisie en Kwaliteit: Je hebt oog voor detail en streeft altijd naar de hoogste kwaliteit in je werk. Je kunt nauwkeurig werken volgens de gestelde specificaties.Zelfstandigheid: Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt een proactieve houding bij het oplossen van problemen die tijdens het productieproces kunnen optreden.Flexibiliteit: Je kunt goed omgaan met veranderende prioriteiten en bent bereid om indien nodig overuren te maken om deadlines te halen.Teamspeler: Je kunt effectief communiceren en samenwerken met andere teamleden om een soepel verlopend productieproces te garanderen.Veiligheid: Je begrijpt het belang van veilig werken en volgt strikt alle veiligheidsvoorschriften en -procedures.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als onderdeel van ons streven om hooggekwalificeerde CNC draaiers aan te trekken en te behouden, bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

Een goed salaris: Wij erkennen en belonen je vakmanschap en toewijding met een competitief salaris dat recht doet aan je ervaring en vaardigheden als CNC draaier.Een prettige werksfeer: Bij ons heerst een positieve en ondersteunende werkomgeving waarin teamwork en samenwerking worden aangemoedigd. Wij geloven in open communicatie en respect voor elkaar.Veel vrijheid in je functie: Wij begrijpen dat elke CNC draaier unieke vaardigheden en inzichten heeft. Daarom bieden wij veel autonomie en flexibiliteit in je functie, zodat je je eigen werk kunt organiseren en uitvoeren op een manier die het beste bij jou past.Wij zijn ervan overtuigd dat deze arbeidsvoorwaarden niet alleen bijdragen aan je professionele groei en tevredenheid, maar ook aan een succesvolle en productieve samenwerking tussen jou en ons bedrijf.


Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Bij Den Oudsten Staalservice BV maak je deel uit van een team dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan kwaliteit en precisie. Als Zetter werk je zij aan zij met je collega's, omringd door de grootste machines in ons bedrijf. Je bent de sleutel tot het succes van ons productieproces, waarbij je aan de hand van technische tekeningen de machines ombouwt en programmeert voor de fabricatie van diverse werkstukken.Je nauwkeurigheid is van onschatbare waarde, want je zorgt ervoor dat elk geproduceerd werkstuk voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen. Met behulp van geavanceerde meetapparatuur controleer je elk detail, waardoor we kunnen garanderen dat onze producten aan de hoogste standaarden voldoen.Geen uitdaging is te groot voor ons team, zelfs wanneer het gaat om het hanteren van zware werkstukken. Klaar om deel uit te maken van ons team en je stempel te drukken op hoogwaardige productie? Sluit je aan bij Den Oudsten Staalservice BV en laat je vaardigheden schitteren in een omgeving die innovatie en vakmanschap waardeert

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in