+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ridderkerk.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG locatie Riederborgh - Team 1 somatiek Ridderkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Leliezorggroep (Curadomi)

Gevraagd

  • 20 - 28 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Dit ga je doen

Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en begeleiden van cliënten in hun zorgvraag en hun dagelijkse activiteiten. Tot je werkzaamheden behoren verzorgende, verpleegtechnische en coördinerende taken. Samen met je collega’s stem je de zorg af op de specifieke situatie van de cliënt. De wensen van de cliënt zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de cliënt en geef je sturing aan de samenwerking met familie en mantelzorgers. Verder signaleer je veranderingen in de zorgvraag tijdig en speel je daar adequaat op in. Je bent gemotiveerd en gekwalificeerd om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de zorg. Bij ons kun je zowel dag-, avond- en nachtdiensten, als ook in de weekenden werken. Heb je voorkeur voor een bepaald aantal uren? Laat het ons weten, dan gaan we daarover met jou in gesprek.


Hier ga je werken

Riederborgh is onderdeel van Lelie zorggroep en een begrip in Ridderkerk en omgeving. De locatie Riederborgh heeft een totale capaciteit van 120 plaatsen, waarvan 83 ten behoeve van cliënten met psychogeriatrische problematiek en 37 plaatsen ten behoeve van cliënten met (ernstige) somatische problematiek.
Voor team 1 somatiek zijn wij op zoek naar een verzorgende IG voor 20 – 28 uur in de week. Diensten van 8.30-14.30/15.00 uur zijn bespreekbaar.


Wat vragen wij?
  • Je hebt een diploma verzorgende IG.
  • Je houdt ervan om zelfstandig te werken, maar je weet ook wanneer je hulp van anderen nodig hebt.
  • Je hebt oog voor onze bewoners en ondersteunt hen bij de dingen die zij niet meer zelf kunnen. Tegelijkertijd laat je ze vooral de dingen doen die ze nog wél zelfstandig kunnen.
  • Je zoekt de verbinding en bent respectvol.
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent of respecteert de christelijke identiteit van onze organisatie.

Dit bieden wij?
  • Werk mét waardering.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 35 (min. € 2.466,72 – max. € 3.256,53) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Het salaris wordt per 1 oktober verhoogd met 2,5%.
  • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.
We kijken uit naar je sollicitatie!

Heb je verder nog vragen over de functie? Bel dan naar Carla Flach, teamleider, via 06-81185738
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving; bel 010-2510111, app of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Het opvragen van een referentie is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Verder vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in