+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ridderkerk.
Laad meer vacatures

Leerling verzorgende IG of verpleegkundige thuiszorg Ridderkerk Ridderkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Leliezorggroep (Curadomi)

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Dit ga je doen

Wij zoeken leerling verzorgenden én tweede-, derde- of vierdejaars leerling-verpleegkundigen voor minimaal 16 uur per week. Ben jij die leerling die betrokken, bewogen en enthousiast is? Dan komen wij graag met jou in contact. Alle leeftijden zijn welkom! Dit geldt ook voor herintreders, zij-instromers en omscholers.

Je bent nog aan het leren, maar juist dán kun je al werken in de zorg. Als leerling verzorgende IG of verpleegkundige kun je bij ons ervaring opdoen die je in de colleges kunt gebruiken en die later weer van pas komt in je baan!
Als leerling ben je betrokken bij het zorgproces rond de cliënten. Je kunt hierbij denken aan de verzorging en begeleiding van ouderen met een somatische of psychogeriatrische aandoening. Je maakt daarbij gebruik van het zorgplan dat in de thuiszorg gemaakt wordt door de wijkverpleegkundigen. Het doel is om onze cliënten zo goed mogelijk de juiste zorg te bieden. Je stemt de zorg af met andere professionals.


Hier ga je werken

Thuiszorg Lelie Zorggroep Ridderkerk biedt vanuit een christelijke levensovertuiging zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft. Heb jij ook zoveel passie voor mensen en voor betere zorg? Wil jij elke dag het verschil maken in het leven van onze cliënten? Lijkt het je leuk om de kwaliteit van zorg te verbeteren? Dan pas je perfect bij ons in het team!
Wij leveren thuiszorg aan verschillende doelgroepen, denk hierbij aan kwetsbare ouderen en kortdurende zorg na ziekenhuisopname.
Wij werken met 3 teams vanuit 1 kantoor. Ieder team heeft zijn eigen wijk in Ridderkerk. We hebben routes die lopend, met de fiets of met de auto gedaan worden.
Samen met je team werk je eraan om de kwaliteit van zorg te verbeteren om op die manier de zorgkloof te overbruggen.


Dit vragen wij

Je vindt het belangrijk om het goed en gezellig te hebben met je collega’s. Je bent ook in staat om goed zelfstandig te werken, uiteraard als je zover bent. Je bent woonachtig in de regio Ridderkerk/Rotterdam.
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent of respecteert de christelijke identiteit van onze organisatie.

Voorwaarden opleiding tot verzorgende IG:
Je bent minimaal in het bezit van een lbo-diploma of hebt een, door de overheid erkend, bewijs dat je de eerste 3 leerjaren van de havo of vwo goed hebt doorlopen.

Voorwaarden opleiding tot verpleegkundige:
Je bent minimaal in het bezit van vmbo kaderberoepsgerichte leerweg of hebt een, door de overheid erkend, bewijs dat je de eerste 3 leerjaren van de havo of vwo goed hebt doorlopen.


Dit krijg je van ons
  • Je krijgt een vaste werkbegeleider en praktijkopleider die jou op maat ondersteunt met het behalen van je leerdoelen om uit te groeien tot een beroepsprofessional.
  • Je beloning bestaat uit een leerling salaris, eventueel aangevuld tot het minimum (jeugd)loon. Leermiddelen krijg je in bruikleen. Lelie zorggroep betaalt het collegegeld. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.
  • Een vast contract na het behalen van jouw diploma als je met ons nog net zo blij bent als wij met jou!
We kijken uit naar je sollicitatie!

Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen? Bel naar Gisette (teamcoördinator) via 06-51282599 of Femke (praktijkopleider) via 06-51312395.
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar 010-2510111, app of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in