+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ridderkerk.
Laad meer vacatures

Logistiek Medewerker Ridderkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

Bij ons kom je te werken in een gezellig bedrijf dat hoogwaardige technische producten maakt. Als Logistiek Medewerker zorg je voor het hele proces in ons magazijn, van het ordenen van de vracht tot de werkvoorbereiding. Je werkt ook aan facilitaire taken en helpt soms op de productieafdeling. Je leert veel van onze ervaren Logistiek Manager en kijkt mee bij de Inkoop. Elke dag is anders en je brengt jouw logistieke kennis echt in de praktijk. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Binnen een knus bedrijf die technisch hoogwaardige producten levert aan haar klanten, ga jij het magazijn van A tot Z laten functioneren. Van de orderbinnenkomst tot de werkvoorbereiding tot de afgifte. Met jouw gestructureerde werkwijze en logistieke kennis kan jij dit magazijn op gebied van orde ook naar een hoger level brengen.


Wat ga je doen?

Je dag start ergens tussen 07:00 en 08:30 met het binnenhalen van de vracht om deze netjes te sorteren in het magazijn. Terwijl je dit doet ben je met jou kijk op logistiek altijd bezig met de best mogelijke manier van indelen. Jij als Logistiek Medewerker zorgt dan voor de werkvoorbereiding, zodat de afdeling Productie aan de slag kan met de ontwikkeling van de apparaten. Het is even rustig, dus je verwerkt alles in de administratie. Vervolgens ligt er een facilitaire klus rond het gebouw voor je klaar. Er is iets kapot, dit moet vervangen worden. Met jou technische inzicht los je dit wel even op. Daarnaast wordt er wat ondersteuning gevraagd op de afdeling productie bij het samenstellen van een lucht-meetinstrument.

De artikelen die binnenkomen, komen vanuit allerlei hoeken over de hele wereld. Uiteindelijk wordt op locatie in Ridderkerk alles samengesteld en gereedgemaakt voor levering.

Je wordt opgeleid door een zeer ervaren Logistiek Manager, die je de kneepjes van het vak leert. Ook kan je meekijken bij Hoofd Inkoop die je meeneemt in het inkoopproces. Als Logistiek Medewerker is geen dag hetzelfde bij dit knusse, leuke bedrijf in Ridderkerk.


Jouw werkzaamheden
  • Binnenkomende vracht laden en lossen
  • Voorraadbeheer van het magazijn en optimaliseren in kader van efficiency
  • Werkvoorbereiding verrichten voor productie
  • Administratieve afhandeling van de logistiek
  • Ondersteunende facilitaire werkzaamheden verrichten
  • Hier en daar bijspringen op productie


Gevraagd

  • mbo werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur een logistieke achtergrond/opleiding – is geen must!
  • tussen de 24 en 40 uur beschikbaar
  • Je bent een doener die weet van aanpakken
  • Je houdt van een werkweek waar geen dag hetzelfde is!


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is verantwoordelijk voor de productie van elektronische apparaten die technisch hoogwaardig zijn. Ze maken meet- en luchtinstrumenten t.b.v. de waterkwaliteit of luchtkwaliteit. In Ridderkerk werk je met ongeveer 30 collega's en het is onderdeel van een grotere groep met ook vestigingen in het buitenland. De Logistiek gaat hier altijd door!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in