+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ridderkerk.
Laad meer vacatures

Servicemonteur transportbanden industriële omgeving Ridderkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar elke dag anders is? Als servicemonteur installeer je transportbanden op verschillende plekken in Nederland. Je ontmoet nieuwe mensen en kan zelfs internationaal werken. Je salaris groeit mee met je inzet. Plus, je krijgt de kans om je technische vaardigheden te verbeteren. Ons team staat klaar om je te helpen groeien. En na het werk is er genoeg te doen in de levendige omgeving. Klaar voor dit avontuur? Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Locatie: Rotterdam

Salarisindicatie: €3000,00

Ben jij die technische alleskunner die niet terugschrikt voor een uitdaging? Ben je klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Dan hebben wij dé kans voor jou! Wij zoeken een gedreven servicemonteur die direct aan de slag wil bij ons bedrijf.

Wat staat je te wachten? Als servicemonteur ben jij de sleutelfiguur bij het installeren van transportbanden, van klein tot groot, op diverse locaties door heel Nederland. Je bent altijd in beweging, ontmoet nieuwe mensen en krijgt de kans om jouw technische vaardigheden verder te ontwikkelen. En alsof dat nog niet genoeg is, behoren internationale reizen ook tot de mogelijkheden! Met een salaris dat afhankelijk is van jouw inzet, is de sky the limit. Waar wacht je nog op? Elke dag als servicemonteur brengt een nieuw avontuur met zich mee. Voel je de adrenaline al stromen?

Als kers op de taart bieden wij een inspirerende werkomgeving met volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ons team van professionals staat voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Bovendien bevindt onze locatie zich op een ideale plek, met gemakkelijke toegang tot verschillende faciliteiten en een levendige omgeving die volop mogelijkheden biedt voor ontspanning na het werk.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Aarzel niet langer en solliciteer nu om deel uit te maken van ons team!



Gevraagd

  • Flexibiliteit
  • Technische kennis of een technische opleiding is een pré
  • In het bezit bent van een geldig VCA of een VCA-VOL certificaat, of bereid bent deze te halen
  • Rijbewijs is noodzakelijk
  • Niet vies te zijn van vieze handjes


Aanbod

  • Aantrekkelijk salaris dat op kan lopen tot 5500 op basis van je ervaring. 
  • Bieden we ruime kansen voor training en ontwikkeling, zodat jij kunt blijven groeien in je vakgebied.
  • 150% uitbetaald voor 07:30 en na 16:00.
  • Balans tussen werk en privé. Daarom bieden we flexibele werktijden of mogelijkheden voor remote werken, indien van toepassing op de functie.
  • We hechten waarde aan een positieve en collegiale werkomgeving waarin teamwork en samenwerking worden gestimuleerd.


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij een wereldleider in geavanceerde transportbandoplossingen. Ons bedrijf is een pionier op het gebied van material handling, waarbij we innovatieve technologieën en hoogwaardige transportbanden integreren om aan de behoeften van diverse industrieën te voldoen.Onze geschiedenis van succes strekt zich uit over vele decennia, en we hebben een blijvende impact gemaakt in sectoren zoals mijnbouw, logistiek, voedselverwerking en nog veel meer. Onze focus ligt op het bieden van op maat gemaakte oplossingen die efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid combineren. Met een wereldwijde aanwezigheid en een toegewijd team van experts streven we ernaar om voorop te blijven lopen in de evolutie van transportbandtechnologie. Onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid is de drijvende kracht achter ons succes, terwijl we voortdurend streven naar verbetering en innovatie.Of het nu gaat om het verhogen van de productiviteit, het verminderen van milieueffecten of het waarborgen van de veiligheid op de werkplek, wij begrijpen de unieke uitdagingen van elke branche en streven ernaar om oplossingen te bieden die echt het verschil maken. Sluit je aan bij ons opwindende traject terwijl we blijven innoveren, groeien en de norm stellen voor geavanceerde transportbandoplossingen wereldwijd. Ontdek de wereld van probleemloze material handling met ons als je betrouwbare partner.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in