+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ridderkerk.

Douane Declarant Ridderkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Het Nieuwe Recruitment

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons kun je aan de slag als douane declarant. Je zorgt voor de juiste papieren en helpt met douanezaken. Dit doe je in een team en je praat ook met klanten. Het is een baan waarin je veel leert en met verschillende mensen werkt. Je krijgt een goed salaris en we kijken samen naar hoeveel uur je wilt werken. Ook krijg je geld voor reizen. We zijn een bedrijf dat snel groeit en goed is in wat we doen. We vinden het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij ervaring als declarant of heb jij net je papieren gehaald? Momenteel zijn wij op zoek naar meerdere declaranten of wel customs brokers. Wil jij bijdragen aan een snel groeiende internationale organisatie? Dan zoeken wij jou!

Als douane declarant ga je aan de slag op de afdeling Customs. Het doel van deze afdeling is om de klant een optimale serviceverlening te bieden door alle douane gerelateerde processen volgens de vastgestelde eisen uit te voeren. Deze afdeling bestaat uit een inboud en outbound waar je samen met je collega’s een taakverdeling in zal maken.

In jouw rol bewaak je doe voorrang van de in- en uitgaande orderstromen. Je verzorgd de juiste douane documentatie en onderhandeld over tarieven van invoerrechten en eventuele accijnzen. Verder verzorg je periodieke rapportages aan je leidinggevende. Je ziet erop toe dat er volgens de juiste richtlijnen vanuit de douane gewerkt wordt en beantwoord eerstelijns vragen van klanten wat betreft douane zaken. Tot slot lever je jouw input voor de facturatie aan de klant.

Kortom, het gaat om een veelzijdige functie waarbij je schakelt met verschillende niveau’s en waarbij je op een dienstverlenende manier te werk gaat.

· Je beschikt over de juiste certificaten en diploma’s om je werk als declarant uit te voeren;

· Ervaring als declarant is een pre;

· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

· Een klantvriendelijke en dienstverlenende instelling;

· Goed om kunnen gaan met veranderingen;

· Je kunt een VOG aanvragen.

· Een tijdelijk contract, met de intentie deze om te zetten in een vaste aanstelling

· Een uitstekend salaris op basis van leeftijd en ervaring

· Een fulltime dienstverband, 32 uur is in overleg mogelijk;

· Minimaal 25 vakantiedagen;

· Reiskostenvergoeding;

· Een dynamisch team.

Tigers International Logistics is onlangs overgenomen door JAS Fowarding. We zijn een groeiend en gezond bedrijf. Tigers is een wereldwijd toonaangevend logistiek en transportbedrijf dat is gespecialiseerd in op maat gemaakte Supply chain-oplossingen, E-fulfilment en transport door de lucht, over zee en over de weg. De kern van de cultuur van Tigers draait om vrijheid, verantwoordelijkheid prestaties en ontwikkeling van mensen. De combinatie van de logistieke expertise van Tigers, het wereldwijde netwerk en de klantgerichte werkethiek, biedt een echt unieke klantervaring. We zijn onderdeel van een familiebedrijf, en dat merk je!


Op een andere manier kennismaken?

Al ontelbaar keer dezelfde sollicitatieprocedure afgelegd? Bij Jas doen we het geheel anders. Samen met HNR | Het Nieuwe Recruitment, selecteren wij kandidaten op basis van persoonlijkheid en ambitie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in