+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijssen.

Slijper Rijssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

www.bureautechniek.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 - € 2.850 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij graag verantwoordelijk over het gehele proces van een product en kun jij goed handslijpen? Lees dan verder over deze uitdagende en veelzijdige functie bij onze opdrachtgever!

Ben jij graag verantwoordelijk over het gehele proces van een product en kun jij goed handslijpen? Lees dan verder over deze uitdagende en veelzijdige functie bij onze opdrachtgever!

Als Slijper krijg jij de verantwoordelijkheid over de oppervlaktebewerking van metalen producten. Je bent vanaf het moment dat het product binnenkomt tot aan het moment dat hij het pand verlaat de baas over het project. Jouw functie is vrij ingericht, er wordt namelijk veel ingespeeld op de wensen van de klant. Je krijgt beschikking over het beste materiaal dat is ontworpen voor deze werkzaamheden.

Verder ben je in deze functie ook verantwoordelijk voor het bepalen van de meest geschikte slijp- of polijstproces en het opwerken, bewerken, slijpen en polijsten van de producten. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit en bewerk je metaalproducten binnen zeer nauwkeurige toleranties. Het afplakken en verpakken van de producten is ook een deel van jouw werkzaamheden. Het is goed om te weten dat de materialen en het gereedschap waarmee je komt te werken fysiek zwaar wordt ervaren.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is actief op het gebied van slijpen en polijsten van metaalproducten. De kernwaarden van de organisatie zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen in de samenwerking met onze medewerkers, klanten en leveranciers. Ze zijn gericht op motivatie en kijken vooruit om te blijven groeien. Ze staan bekend om hoge kwaliteit en altijd vooroplopen in de markt.

Je komt te werken in een informele organisatie waar 'ons kent ons' heerst. Er is een gezellig dakterras en kantine waar jij jouw pauzes met je collega's goed kan spenderen en op vrijdag natuurlijk de vrijdagmiddagborrel ;)


Wat wij bieden
  • Salaris tussen de € 2.350,- en € 2.850,- bruto per maand op basis van kennis en ervaring;
  • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen; 
  • Uitzicht op een vast contract bij de opdrachtgever;
  • De benodigde werkkleding;
  • Een gezellig team met fijne collega's en uiteraard een vrijdagmiddagborrel!
Wat wij vragen
  • Je hebt mbo werk- en denkniveau;
  • Je kunt nauwkeurig en secuur werken.
Overige informatie

Wil jij meer weten over de functie of dit bedrijf? Bel dan naar Menzo Grobbink (06-26092127), hij geeft je graag meer informatie!

Past deze functie niet helemaal bij jou? Geen probleem, niet alle vacatures staan op de website. Bel naar 0548-227023 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan helpen wij je met de zoektocht naar jouw passende baan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in