+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijssen.
Laad meer vacatures

Voorman groenvoorziening Rijssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.850 - € 3.400 p/m

Vacatureomschrijving

Leid de buitenruimtes als voorman groenvoorziening!

Ben je op zoek naar een uitdagende langetermijnbaan in het groen? Werk je graag buiten en wil je een stap verder gaan? Heb je natuurlijk leiderschap in je DNA?

Als voorman groenvoorziening ben jij de drijvende kracht achter jouw team van groenvoorzieners. Door regelmatige schouwrondes te maken en nauw samen te werken met de ploegleider, ben jij op de hoogte van alle werkzaamheden die nodig zijn om elke groene omgeving in topconditie te houden. Dankzij jouw kennis en ervaring kun je de planning opstellen, de inzet van machines en personeel bepalen, en alles in goede banen leiden.

Naast deze 'administratieve taken' werk je ook zij aan zij met je collega's. Jij bent verantwoordelijk voor het weer op het gewenste beeldkwaliteit krijgen van de buitenruimtes, waarbij je vanuit het veld goed kunt waarborgen dat dit wordt gerealiseerd. Tegelijkertijd houd je voortdurend rekening met de veiligheid van je collega's en de planning.

In samenwerking met de ploegleider en met input van de groenvoorzieners bepaal je de optimale werkwijze en houd je de voortgang in de gaten. Deze rol biedt een prachtige kans voor iemand die anderen wil begeleiden, maar ook actief in de praktijk wil blijven werken.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Joas (06-26084151) voor meer informatie!


Wat kun je verwachten?

Het salaris (€ 2.850 - € 3.400), arbeidsvoorwaarden en vakantiedagen zijn uitstekend geregeld. Maar er is meer wat dit bedrijf belangrijk vindt. Je kunt verwachten dat:

  • Je werkt aan diverse, uitdagende opdrachten in de buurt;
  • Het gereedschap en de (nieuwe) machines in uitstekende staat zijn;
  • Je alle inspectierondes kunt rijden met je goed onderhouden bedrijfsbus;
  • Je samenwerkt met een stabiel, hardwerkend en bovenal gezellig team.
Wie zoeken we?

Ben jij een duizendpoot? Zijn de termen 'mensen-mens' en 'sociaal' op jou van toepassing? En ben jij iemand die anderen naar hun beste prestaties wil leiden? Dan zijn we op zoek naar jou.

  • Ervaring in de groenvoorziening;
  • In het bezit van rijbewijs B(E);
  • Duidelijke communicatie en houdt van korte lijntjes;
  • Planning- en organisatievermogen;
  • Je kunt vloeiend Nederlands spreken;
  • Klantgericht.
Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in het groen voor diverse scholen, instellingen, waterschappen, natuurparken, gemeenten en overige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij erop gericht om kwaliteit af te leveren. Daarom zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door vakbekwame voormannen of andere ervaren collega’s in het groen.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten. Als je als voorman groenvoorziening hier komt werken, heb je dus ook volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot een ander team of hogerop.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in