+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijssen.
Laad meer vacatures

Proces Operator Rijssen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.813 - € 3.248 p/m
  • Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Als Proces Operator ben jij de sleutelfiguur die het hele productieproces op rolletjes laat lopen. Jouw taken omvatten niet alleen het instellen, controleren en bedienen van de machines, maar ook het nauwlettend aan- en afvullen van grondstoffen. Een belangrijke verantwoordelijkheid ligt bij het grondig controleren van de kwaliteit van de eindproducten, waarbij jouw scherpe oog en aandacht voor detail essentieel zijn.

Naast deze cruciale taken ben jij de bewaker van de productiehal, waar je ervoor zorgt dat alles in optimale staat blijft. Een opgeruimde en georganiseerde werkomgeving draagt bij aan een soepel verlopend productieproces.

Als Proces Operator rapporteer je rechtstreeks aan de Ploegleider, waardoor open communicatie en het delen van belangrijke informatie centraal staan.

Het werken volgens een 2-ploegenrooster betekent dat je nauw samenwerkt met een collega. Samen vormen jullie een dynamisch team dat ervoor zorgt dat de werkzaamheden vlekkeloos verlopen volgens de vooropgestelde planning. Samenwerking en teamgeest zijn cruciaal om een gestroomlijnde en efficiënte werkomgeving te handhaven. Als Proces Operator ben jij de schakel die ervoor zorgt dat alles in lijn is met de gestelde normen en deadlines, en dat het productieproces soepel blijft draaien.

Ons team bestaat uit 72 collega's, waarvan het merendeel intensief betrokken is bij het productieproces. In de komende jaren wordt veel geïnvesteerd in robotisering om het fysiek zware werk te verlichten. Als je interesse hebt in robotisering en automatisering, is er een uitstekende kans om door te groeien naar de rol van robot programmeur.

Wie zijn wij?

Wij zijn uw specialist in rotatiegieten, met jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met de toonaangevende industrie. Binnen Europa hebben wij een leidende positie opgebouwd in rotatiegieten, waardoor wij klantspecifieke producten kunnen vervaardigen voor diverse sectoren, variërend van automotive tot machinebouw en landbouw. Onze expertise maakt ons een betrouwbare en effectieve partner voor een breed scala aan industrieën. Als oplossingsgerichte partner streven wij naar duurzaamheid en hebben wij een langetermijnvisie.

Naast onze dienstverlening aan diverse sectoren, bieden wij ook een uitgebreid assortiment eigen producten voor de industrie, scheepvaart en bodem- en

afvalbeheer. Onze tanks en containers kunnen volledig aan uw specifieke eisen worden aangepast, en met de nodige accessoires gemonteerd, klaar voor installatie, worden afgeleverd.

Met een lokale aanwezigheid in vijf landen zijn wij een gerenommeerde speler in de kunststoftechnologie en uw toegewijde specialist in rotatiegieten. Wij staan klaar om uw projecten te ondersteunen en hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan uw unieke behoeften.



Gevraagd

Wat vragen we van jou?

Bij ons is geen ervaring nodig! We bieden uitgebreide interne trainingen om je alle benodigde vaardigheden aan te leren. We zijn op zoek naar enthousiastelingen met een passie voor (kunststof)techniek.

Als jij de Nederlandse en/of Engelse taal goed beheerst en bereid bent om actief bij te dragen, dan willen we graag met jou kennismaken.

Bovendien, als je in de directe omgeving van Rijssen woont, is dat een pluspunt. Wij geloven in het benutten van jouw potentieel en bieden je een stimulerende omgeving om te groeien.

Maak gebruik van deze kans en laat ons je inspireren voor een opwindende start in de wereld van techniek! Ontdek de mooie voorwaarden die wij te bieden hebben en zet de eerste stappen naar een veelbelovende carrière bij ons bedrijf.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we jou?

  • Bij ons bieden we meer dan alleen een baan; we bieden een springplank naar een solide toekomst. Beginnend met een tijdelijke aanstelling, streven we naar een langdurige samenwerking en een contract voor onbepaalde tijd - een belofte die we waarmaken als we beiden enthousiast zijn over de samenwerking.
  • Je inzet wordt gewaardeerd met een bruto maandloon tussen de €2813 en €3248 bruto per maand (inclusief 16% ploegentoeslag), en daarnaast een reiskostenvergoeding.
  • Daarnaast kun je genieten van 25 welverdiende vakantiedagen per jaar, waardoor je de balans tussen werk en privé kunt behouden.
  • We begrijpen het belang van een zekere toekomst, daarom bieden we een solide pensioenregeling aan.
  • Bij ons draait het niet alleen om werk; het draait ook om het creëren van een plezierige werkomgeving. Verheug je op gezellige bedrijfsfeestjes waar we successen vieren en de band met je toffe collega's versterken. Wij geloven in een gezonde werk-prive balans en een positieve werkcultuur. Laat ons jouw professionele reis verrijken en samen successen vieren! Solliciteer vandaag nog en ontdek de geweldige mogelijkheden die wij te bieden hebben.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in