+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijswijk (ZH).
Laad meer vacatures

Helpende Vakantiewerk Rijswijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vakantiewerk

Vacature in het kort

De vakanties komen eraan en jij wilt wat extra geld verdienen voor je eigen vakantie. Met een afgerond diploma in Helpende Zorg en Welzijn kun je nu aan de slag. Je kiest zelf of je in de ochtend of avond werkt. Zo houd je genoeg tijd over voor leuke dingen. Je helpt ouderen met dagelijkse taken, zoals douchen en aankleden. Je werkt op verschillende plekken, wat het werk afwisselend maakt. Je geeft je beschikbaarheid door via een app en wordt dan ingepland. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Voordat je er erg in hebt, is het al weer zover! De vakanties staan voor de deur. Eerst de meivakantie en vlak daarna de zomervakantie. Jij hebt inmiddels je diploma behaald en wilt in de vakantie best wat extra bijverdienen. Van het geld wat jij zelf verdiend hebt, ga je lekker op vakantie. Hoe mooi is dat!

wat bieden wij jou
  • cao VVT , schaal 25
  • Den Haag
  • Tijdelijk
  • Ouderenzorg
  • Bepaal zelf je uren
wie ben jij

Jij hebt een afgerond MBO Helpende Zorg en Welzijn diploma en wil in de vakantie extra werken. Je hebt met je vrienden afgesproken om in de middag lekker naar het strand te gaan of te gaan shoppen. Maar voor die tijd ga jij nog een ochtend werken. Je begint de dag om 07.00 uur en werkt tot ongeveer 11.00 uur. Hierdoor heb je nog voldoende tijd over om leuke dingen te gaan doen. Of misschien werk je liever in de avond. Jij bepaalt zelf of je liever in de ochtend of in de avond wilt werken.

  • Je hebt een afgerond MBO Helpende Zorg en Welzijn diploma
  • Je hebt stage-ervaring opgedaan met ADL en tilliften
  • Je bent sociaal en vindt het leuk om een gezellig praatje te maken
wat ga je doen

Bij een ochtenddienst start je de dag met de overdracht van de nachtdienst. Dit wil je niet missen, want hier wordt belangrijke informatie over de cliënten gedeeld. Je zorgt dus dat je op tijd aanwezig bent. De taken worden verdeeld onder de collega's. Jij helpt jouw cliënten met douchen en aankleden, zodat ze fris aan de ontbijttafel zitten. Bij een avonddienst ben je ook op tijd voor de overdracht aanwezig. Je helpt het vaste personeel met de drukke avondspits. Je helpt de cliënten onder andere met het naar bed gaan.

  • Assisteren bij de dagelijkse zorg, zoals en douchen en aankleden
  • Persoonlijke aandacht voor de cliënt
  • Je bepaalt zelf wanneer je wilt werken
waar ga je werken

Je werkt op verschillende locaties in Den Haag en Rijswijk. Daar waar de nood hoog is, spring jij bij.
Vandaag sta je op een somatiek afdeling, morgen weer op PG. Juist de afwisseling vind je zo leuk. Jij geeft je beschikbaarheid zelf door via de app. De planner plant jou vervolgens in op de openstaande diensten.

  • Grote zorgaanbieder in Den Haag
sollicitatie

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden om als Verzorgende IG aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in