+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijswijk (ZH).
Laad meer vacatures

Individueel Begeleider thuis & op school Rijswijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Meneer Zorg

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 4 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Draag bij aan de toekomst van kinderen en gezinnen door individuele begeleiding te bieden in uitdagende situaties. Werk met kinderen en jongeren in pleeggezinnen, waarbij je een essentiële rol speelt in hun ontwikkeling en welzijn. Geniet van de mogelijkheid om samen leuke activiteiten te ondernemen, zoals sieraden maken of tijd doorbrengen met dieren, terwijl je tegelijkertijd waardevolle ondersteuning biedt. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je een hulpverlener die graag Individueel wil werken?
Wil jij leuke dingen doen met kinderen? En wil jij iets kunnen betekenen in een gezin? Waardoor je bijdraagt aan de toekomst van kinderen/jongeren?

Hoi, ik ben Layla en ik ben 6 jaar. Ik woon niet bij mijn echte mamma. Mijn pleegmoeder is heel lief voor mij. Er moet een begeleider bij zijn als ik mijn echte moeder wil zien. Wil jij dan mee? Misschien kunnen we ook nog samen iets leuks doen erna zodat ik dan even iets leuks doe als ik een beetje verdrietig ben.

Hallo, ik ben Anna en ik ben 16 jaar. Door mijn trauma's, heb ik wel eens moeilijke gedachten en heb ik moeite om alleen te zijn. Ook heb ik autisme. Ik heb de HAVO geprobeerd af te maken, maar dit lukt mij niet. Ik wordt blij van het maken van sieraden. En binnenkort krijg ik een pup!! Het zou fijn zijn als iemand mij kan helpen mijn hoofd te ordenen.
Zou jij het leuk vinden om met mij sieraden te maken en mijn hoofd te ordenen?

Mijn naam is Kelly (15) en ik woon met mijn moeder samen en met mijn beesten.
Mensen zeggen dat ik een talent heb met diertjes. Soms heb ik niet altijd een talent met mijn eigen emoties. Daarom gaat het wel eens mis. Ik krijg soms wel paniek aanvallen en ik heb last van angsten, daarom ga ik op dit moment niet naar school. Mijn moeder en ik kunnen ook niet altijd goed door 1 deur. Ik zou het fijn vinden om met iemand hierover te kunnen sparren. En ook iemand die mij handvaten kan geven. Vind jij het leuk om mij te helpen met mijn dieren en dat we ondertussen kunnen praten?

Hoi, ik ben Elsa (9) en er zijn best wat dingen gebeurd. Mijn pleegmoeder zegt dat ik beschadigd ben daardoor. Eigenlijk zou het fijn zijn als ik leer over mijn emoties te praten. En meer op mezelf leer vertrouwen. Ik hou trouwens van leuke dingen doen (vooral meiden dingen, maar ook dingen met dieren). Heb jij zin om met mij leuke dingen te doen?

Hallo, ik ben moeder van 3 kinderen en het gaat niet altijd even goed in het gezin.
Een van mijn kinderen heeft een trauma. Mijn kind is hiervoor in behandeling. De sfeer in het gezin is nu vaak niet leuk. Er is iemand nodig die kan zorgen dat het gezin weer op elkaar ingespeeld raakt en dat de sfeer weer fijn is. Misschien ook wat therapeutische begeleiding met het hele gezin. En misschien ook iets met alleen mijn kind met trauma. Hier kunnen we samen over brainstormen.

Hallo, mijn naam is Ferry, ik ben 7 jaar en ik woon in een pleeggezin. Ik voel me niet zo vaak fijn. Dat komt denk ik omdat ik geen ouders meer heb. Ik kan dan soms wel eens anders doen. Maar ik zou het heel leuk vinden als jij leuke dingen met me kan doen en me misschien kan helpen mezelf beter te voelen.

Wil jij 1 van deze gezinnen en/of kinderen begeleiden? Reageer dan!


Gevraagd

Individuele begeleiding van kinderen, gezinnen en jeugdigen
Spelenderwijs en door met het kind erop uit te gaan leer je, als individueel begeleider het kind belangrijke vaardigheden. Bijvoorbeeld sociale vaardigheden. Je gaat een belangrijke plaats innemen in de jeugd van het kind. De band met het kind is daarom belangrijk.
Jij begrijpt dat!
Daarnaast kun je een belangrijke factor spelen binnen het gezin. Jij kunt het verschil maken in het gezin door jouw expertise op pedagogisch en gezinsgebied, jouw tas met ervaring en communicatievaardigheden in te zetten.

Wat ben jij?
- Slagvaardig en daadkrachtig op een manier die past binnen het gezin.
- Je bezit goede communicatievaardigheden!
- Je kunt een negatieve boodschap positief brengen.
- Je bent een fijne aanwezigheid en bent in staat een goede sfeer uit te stralen.
- SKJ registratie is een pre.
- In het bezit van een HBO diploma.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in