+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roden.

Psycholoog / orthopedagoog generalist Roden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.370 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Jij biedt de beste zorg aan cliënten met een verstandelijke beperking. Kom dan werken in deze ontwikkelgericht werkomgeving!


Jouw nieuwe baan

Als psycholoog ben je behandelaar, coördinator en eindverantwoordelijk voor de multidisciplinaire behandeling van cliënten. Je werkt nauw samen met teams van begeleiders, de medische dienst, andere betrokken behandelaren, het locatiehoofd en de manager Zorg & Dienstverlening. Je geeft samen met hen, de cliënt en / of diens wettelijk vertegenwoordiger vorm aan de zorg. Op basis van de visie, diagnostiek en beeldvorming geef je richting aan de behandeling en het behandelklimaat. Je werkzaamheden zijn divers en afwisselend, zoals diagnostiek, team- en multidisciplinaire overleggen en het geven van scholingen en trainingen. Daarnaast horen beleidsontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek tot de mogelijkheden.

Je richt je op de doorontwikkeling van de dienstverlening en draagt actief bij aan de ontwikkeling van kennisthema's waar je enthousiast over bent. Je werkt als gedragsdeskundige op verschillende locaties.


Jouw nieuwe werkplek

Bij deze organisatie zijn ze er voor mensen met een verstandelijke beperking in het noorden van Nederland en zijn expert in de begeleiding en zorg voor specifieke doelgroepen. Ze streven naar samenwerking en investeren in de medewerkers: goede zorg, goed werk. Dit doen ze in verbinding, met aandacht voor elkaar en met de leidinggevende dichtbij. Hier is het motto: "Wij geven kleur aan het leven!" Werken bij ons betekent waarde toevoegen aan het leven van anderen. Dat doen wij met bijna 1.500 collega's voor ruim 1.100 cliënten. Het doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking creeren. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?

Jij komt terecht in een werkomgeving waar samenwerking, innovatie en kennisuitwisseling voorop staan. Er is sprake van een sterke onderlinge verbondenheid en we nodigen je uit om deze te versterken. Samen streven we naar de hoogste kwaliteit zorg! 

Je wordt deel van de vakgroep gedrag, bestaande uit meer dan 25 gemotiveerde orthopedagogen (generalisten), GZ-psychologen en een diagnostisch medewerker. Deze vakgroep maakt deel uit van het Behandel & Expertise Netwerk, dat een duidelijke ambitie heeft uitgesproken.

Naast het creëren van een fijne werksfeer, hechten ze hier veel waarde aan de ontwikkeling van de medewerkers. Hier wordt er geïnvesteerd in het personeel door interne en externe opleidingsmogelijkheden te bieden en een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget ter beschikking te stellen.


Wat breng je mee?

Als psycholoog sta jij stevig in je schoenen en benader je uitdagende vraagstukken met open vizier. Je bent scherp op de inhoud en hebt ervaring met complexe diagnostiek. Daarnaast ben je goed in staat om collega's, cliënten en hun families vanuit een visie te verbinden. Verder:

  • heb je een postmaster opleiding (GZ of OG) afgerond, of ben je bereid deze te volgen;
  • heb je ervaring met mensen met een verstandelijke beperking en uiteenlopende ondersteuningsvragen;
  • ben je in het bezit van een auto en vind je het geen probleem om op verschillende locaties te werken op één dag.

Tot slot ben je een aantal weken per jaar buiten kantoortijden bereikbaar via een beschikbaarheidsrooster, met passende vergoeding.


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 24 uur per week. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao gehandicaptenzorg. Je ontvangt een salaris tot maximaal 5.370 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. 

Verder krijg jij als psycholoog:

  • een uitdagende, afwisselende baan met enthousiaste collega's;
  • goede faciliteiten om flexibel te werken, zoals een laptop en smartphone;
  • extra Balansverlof van 57 uur per kalenderjaar op fulltime basis bovenop je wettelijke vakantie-uren;
  • een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%, conform cao;
  • een aantrekkelijke reiskostenvergoeding en uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder diverse aantrekkelijke voordeelregelingen en premiekortingen op aanvullende verzekeringen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in