+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Bouwkundig Adviseur Roden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.250 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van bouwkunde en wil je helpen om woningen sterker te maken? Dan is de rol van Bouwkundig Adviseur Versterkingen iets voor jou. In deze functie doe je inspecties, analyseer je schade en geef je advies over hoe gebouwen beter bestand kunnen zijn tegen aardbevingen. Je werkt samen met verschillende experts en zorgt dat je kennis up-to-date is. Je maakt ook rapporten voor klanten. Dit werk is belangrijk voor de veiligheid van gebouwen. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je gepassioneerd door bouwkunde en ben je in staat gedegen advies te geven voor het versterken van woningen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Als Bouwkundig Adviseur Versterkingen draag je de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van bouwkundige inspecties, het analyseren van situaties en het adviseren van klanten over vereiste versterkingsmaatregelen om de structurele integriteit van gebouwen te waarborgen.

Als Bouwkundig Adviseur Versterkingen bij aardbevingsschade voer je gedetailleerde bouwkundige inspecties uit van gebouwen die getroffen zijn door aardbevingsschade. Je analyseert zowel de omvang als de aard van de schade, inclusief structurele gebreken, en ontwikkelt aanbevelingen voor versterkingsmaatregelen om de gebouwen beter bestand te maken tegen toekomstige seismische activiteiten. Hierbij werk je nauw samen met architecten, ingenieurs en andere professionals om technische oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan geldende bouwvoorschriften en normen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van rapporten en documentatie om de bevindingen en aanbevelingen te communiceren aan klanten en relevante belanghebbenden. Het is van belang dat je continu op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwtechnieken, seismische engineering en regelgeving.



Gevraagd

  • Je dient te beschikken over een afgeronde opleiding in de bouwkunde of een verwant vakgebied.
  • Uitgebreide kennis van bouwvoorschriften, seismische engineering en versterkingsmethoden is vereist.
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn essentieel voor deze functie.


Aanbod

  • Een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je kunt bijdragen aan het vergroten van de veerkracht van gemeenschappen.
  • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei binnen het bedrijf.
  • Een salaris tot €5.250,- inclusief een pensioenregeling en flexibele werktijden.
  • De kans om samen te werken met een getalenteerd en gepassioneerd team van professionals.


Bedrijfsomschrijving

Dit bouwmanagementbureau specialiseert zich in het aanbieden van bouw- en projectmanagementdiensten. Hun diensten omvatten een breed scala aan aspecten, waaronder bouwprojectmanagement, kostenraming, kwaliteitscontrole en planning. Het bureau geniet een reputatie van expertise, betrouwbaarheid en toewijding aan het leveren van hoogwaardige resultaten voor klanten binnen de bouwsector. Met een sterke focus op efficiëntie, transparantie en klanttevredenheid hebben ze een stevige positie verworven als betrouwbare partner voor zowel publieke als private bouwprojecten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in